Ziyech Neden Yok?

Ziyech Neden Yok?
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile kritik bir mücadeleye çıkarken, teknik direktör Okan Buruk maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı ekip, özellikle Hakim Ziyech'in sahada olmamasının sebebini merak ediyordu.

"Barış'ın Rolü ve Ofansif Güç"

Okan Buruk'un açıklamalarına göre, Barış'ın belirli bir bölgede oynayabileceği sinyali verdiği belirtildi. Hafta içinde yapılan çalışmalar sonucunda bu stratejinin belirlendiği ifade edilen açıklamalarda, Barış'ın ofansif anlamda takıma ekstra güç katacağına vurgu yapıldı.

"Hakim Ziyech ve Zaha'nın Durumu"

Teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech'in küçük bir ağrısı olduğunu ve risk almak istemedikleri için sahada olmadığını ifade etti. Aynı durumun Zaha için de geçerli olduğu belirtilerek, oyuncuların kulübeden geleceği ve maçın devamında kullanılacakları aktarıldı.

"Süreç ve Lig Performansı"

Okan Buruk, takımın zorlu bir süreçten geçtiğini ve Temmuz ayından bu yana yüksek zorluk derecesine sahip maçlar oynadıklarını belirtti. Ligdeki iyi performanslarından memnuniyetini dile getiren Buruk, kazanma hedefleri olduğunu ve yoğun bir süreç yaşadıklarını ifade etti.

"Rakip Değerlendirmesi ve Maç Beklentisi"

Teknik direktör, Adana Demirspor'un hoca değişikliği yaşadığını ve bu durumun bazen olumlu, bazen olumsuz etkiler yaratabileceğini söyledi. Rakiplerinin ofansif bir kadro ile çıkacaklarına dikkat çeken Buruk, doğru adımları attıklarında kazanmaya yakın olduklarını belirtirken, zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti.

"Moralli Çıkış ve Şampiyonlar Ligi"

Okan Buruk, Galatasaray'ın her geçen gün üzerine koyan bir performans sergilediğini vurgulayarak, bu maçı kazanmalarının moral olacağını ve Şampiyonlar Ligi'ne moralli çıkacaklarını dile getirdi. Takımın moralli bir şekilde ayrılıp bir sonraki maça da moralli çıkmak istediğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.