Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?

Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?

Hakim Ziyech'in Gol Sevinci ve El İşareti Anlamı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Bu maçın heyecanını ve anlık gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca, Hakim Ziyech'in gol sevinci ve el işareti ne anlama geliyor?

Galatasaray, haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider olarak giriyor. Takım, geride kalan 33 maçta 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplamda 90 puan elde etti. Yukatel Adana Demirspor ise puan cetvelinde 11. sırada yer alıyor ve 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 41 puan topladı. İki takım arasında Süper Lig'in ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

Maçın İlk 11'leri:

Adana Demirspor: Shahruddin, Atal, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Barasi, Yusuf, Mendoza, Balotelli.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Ziyech, Barış Alper, Icardi.

Hakim Ziyech'in gol sonrası yaptığı el işareti, "Ortadoğu'da, sabredin neler yapacağımı göreceksiniz" anlamına gelmektedir. Bu anlam, Ziyech'in kişisel ve duygusal bir ifadesidir ve gol sevincini bu şekilde ifade etmektedir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.