Ziraat Bankası Şaşırtıcı Bir Hamle Yaptı! Müşterilere Özel SMS Gönderildi, 1000 TL İndirim Fırsatı Kapınızda!

Ziraat Bankası Şaşırtıcı Bir Hamle Yaptı! Müşterilere Özel SMS Gönderildi, 1000 TL İndirim Fırsatı Kapınızda!
Ziraat Bankası Müşterilerine Tek Tek SMS Gönderildi! 1000 TL İndirim Müjdesi Verildi

Ziraat Bankası, sıkça ilgi gören ve geniş kesimlerce beğenilen kampanyalarıyla yine gündemde! Son haberlere göre, 1 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan yeni bir kampanya duyuruldu. Ziraat Bankası'nın ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden aktarılan kampanya detaylarına göre, 5 bin Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonları için 500 Türk Lirası, 10 bin Türk Lirası ve üzeri rezervasyonlar için ise tam 1000 Türk Lirası indirim sağlanacak.

Fırsatları Değerlendirmek İçin Son Tarih 30 Nisan

Kampanya koşulları netlik kazandı ve fırsatları değerlendirmek isteyenler için belirlenen bazı şartlar bulunuyor. Kampanya hakkında yapılan açıklamalar şu şekilde:

Kampanya Detayları ve Kullanım Şartları

  • ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturarak gerçekleştirilen 5.000 Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonlarında 500 Türk Lirası indirim, 10.000 Türk Lirası ve üzeri rezervasyonlarda ise tam 1.000 Türk Lirası indirim sağlanacaktır.

  • Kampanya, 1 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

  • Bir müşteri, kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilecektir.

Kupon Kodları ve Ödeme Aşaması

  • 5.000 Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonlarında kullanılacak olan 500 Türk Lirası indirim için ödeme ekranında bulunan "Kupon Kodu" alanına OTEL500 kodu girilmelidir.

  • 10.000 Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 1.000 Türk Lirası indirimden yararlanmak için ödeme ekranında bulunan "Kupon Kodu" alanına OTEL1000 kodu girilmelidir.

Detaylı Bilgi ve Kampanya Şartları

Bu kampanya ile tatil planlarınızı daha ekonomik hale getirme fırsatını kaçırmayın! Detaylı bilgi ve kampanya şartları için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.