Yayın Politikamız

Yayın Politikamız

Karakosehaber.com: TAMAMEN TARAFSIZDIR

Karakosehaber.com bilgi paylaşım sitesidir. Ana sayfasında bulunan haberinden kategorilerde mevcut durumda bulunan haberlere kadar yer alan tüm bölümlerimizde asayiş, siyaset, sağlık, teknoloji ve spor haberleri için kesin ölçü doğru habercilik ve tarafsızlıktır.

 

Karakosehaber.com: YORUMLARDA ÖZGÜRDÜR

Yazarlarımız kendi alanlarında oluşan bilgi birikimleriyle konuları işlemede ve görüşlerini aktarmada özgürdür. Gerçekleştirilen eleştiriler yıkıcı değil, yapıcı şekilde kaleme alınmaktadır. Uyarıcı ve yol gösterici yazılara ağırlık ve önem verilmektedir.

 

Karakosehaber.com: GÖRÜŞLERE SAYGILIDIR

Karakosehaber.com, hiçbir siyasi görüş ve ideolojinin etkisi altında değildir. Üzerimizde hiçbir siyasi ve iktisadi güç yoktur. Basın-Yayın ilkelerinden, yayın hayatımız boyunca taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Yayın ilkelerimiz doğrultusunda yıkıcı ve bölücü düşünceler hariç, tüm fikirlere yer verir, saygı duyarız.

 

Karakosehaber.com: YAYINDA İLKELİDİR

Haber, sitemiz haberin araştırılmasından sunumuna kadar her aşamasında ön yargıdan arınmış, saplantısız bir yayın politikası izler. Olaylar karşısında haberciliğin özüne ve ilkelerine önem verir. Kendine duyulan güvenin, sorumluluğunu üstlenir ve bu güveni korumak için çalışır.

 

Karakosehaber.com:  MİLLİ VE DİNİ KONULARA SAYGILIDIR

Haber sitemiz halkımızın Milli ve Dini konularına son derece saygılıdır. Kutsal değerlerimize gönülden bağlıyız. Şanlı Türk tarihimiz övünç kaynağımız, Vatanperverlik değişmez ilkemizdir.

 

Karakosehaber.com: BİLGİ BANKASIDIR

Karakosehaber.com sadece bir haber sitesi değil aynı zamanda bir ‘Bilgi Bankası’ gibidir. İnternet teknolojisini en üst seviyede kullanarak Türk insanına  içeriği dolu bir bilgi merkezi gibi hizmet vermektedir.

 

Karakosehaber.com: ZİRVEDEDİR

Karakosehaber.com bir vilayete ait bir haber sitesi olarak değil, içerik olarak ulusal bir haber sitesi gibi geniş ve kapsamlı hazırlanmıştır. Türkiye’nin 81 vilayetinin  ‘İl haber siteleri’ arasında en üst sıradadır. Sitemiz için ciddi bir yatırım yapılmış ticari amaç yerine ülkemize hizmet anlayışı esas kabul edilmiştir.