Yalı Çapkını 66. Bölüm Ekranlarda! Yalı Çapkını 66. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Yalı Çapkını 66. Bölüm Ekranlarda! Yalı Çapkını 66. Bölüm Tek Parça Full İzle!
Yalı Çapkını dizisinin 66. bölümü Star TV ekranlarında 19 Nisan 2024 günü yayınlandı. Dizinin altmış altıncı bölümü internete yüklendi. Yalı Çapkını dizisinin 66. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 66. bölümü 19 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde de izleyicileri nefes kesici gelişmeler bekliyor.

65. Bölümde Neler Oldu?

Geçen haftaki bölümde, yataktaki manzara ev halkını şoke etti. Güvenliğin yeterince iyi iş yapmadığını düşünen Ferit, Abidin'e öfkelendi. Hattuç ise geçmişte yaşanan bir olayı anlatarak asıl hedefin kendisi olduğunu söyledi. Bu olaydan etkilenen Hattuç, evde sıkı yönetim ilan etti.

Ökkeş'in ölüm haberi Akın'ı intikam almaya itti. Kötü gelişmeleri engellemek isteyen Ferit ve Akın karşı karşıya geldi. Seyran'ı mutlu etmeye çalışan Ferit ona büyük bir sürpriz hazırladı. İkili geleceğe dair umutluyken, Akın bu mutluluğu bozmak için harekete geçti.

66. Bölümde Neler Olacak?

Fragmandan yola çıkarak 66. bölümde de heyecan verici gelişmelerin yaşanacağını tahmin edebiliriz. Akın'ın planı ne? Ferit ve Seyran bu planı durdurabilecek mi? Hattuç'un geçmişinden gelen sır perdesi aralanacak mı? Tüm bu soruların cevabı 66. bölümde.

YENİ BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını dizisinin ATV'de 19 Nisan günü yayınlanan 66. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz dizi izle linki aşağıdadır.

YALI ÇAPKINI 66. BÖLÜM FULL İZLE

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.