WhatsApp Kullanıcıları İçin Büyük Haber: Artık 3 Mesajı Sabitleyebileceksiniz!

WhatsApp Kullanıcıları İçin Büyük Haber: Artık 3 Mesajı Sabitleyebileceksiniz!
WhatsApp Kullanıcıları İçin Büyük Haber: Artık 3 Mesajı Sabitleyebileceksiniz!

WhatsApp, sohbetlerde sabitlenebilen mesajların sayısında büyük bir artışa gitti. Önceden sadece bir mesaj sabitlenebiliyordu ancak artık kullanıcılar 3 mesajı sabitleyebilecekler.

WhatsApp, geçtiğimiz aralık ayında kullanıma sunduğu mesaj sabitleme özelliği ile kullanıcıların taleplerini karşılamıştı. Bu özellik sayesinde grup veya bireysel sohbetlerde istenilen mesajlar belli süreler boyunca sabitlenebiliyordu.

Ancak kullanıcıların yaşadığı sıkıntılardan biri de sabitlenebilen mesajların tek bir ile sınırlı olmasıydı. Yani bir mesajı sabitlediğinizde başka bir mesajı sabitleyemiyordunuz. Bugün ise bu durum değişti.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, bugün yaptığı duyuruyla mesaj sabitleme sınırının artırıldığını açıkladı. Artık kullanıcılar 1 değil 3 mesajı sabitleyebilecekler. Her sohbet için 3 mesajlık bir sınır olduğunu belirtelim. Sabitlenen mesajlar, sohbetlerin en üstünde yer almaya devam edecek.

Bu yenilik kullanıcılar tarafından sevinçle karşılandı. Sabitleme özelliği, önemli mesajları hızlıca bulmamıza yardımcı oluyordu ve şimdi bu özelliği daha fazla kullanabileceğiz.

Yenilik bugün kullanıma sunulmaya başlandı ancak henüz herkese ulaşmayabilir. Sabitleme işlemini yapmak isteyenler için adımlar ise şöyle:

  1. WhatsApp'ı açın.
  2. Bir sohbete girin.
  3. Sabitlemek istediğiniz mesaja basılı tutun ve "Sabitle" seçeneğine dokunun.
  4. Ne kadar süreyle sabitlemek istediğinizi seçin ve mesajı sabitleyin. Toplamda üç mesajı sabitleyebileceksiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.