Whatsapp çöktü mü, sorun mu var, neden açılmıyor 3 Nisan Çarşamba?

Whatsapp çöktü mü, sorun mu var, neden açılmıyor 3 Nisan Çarşamba?
Whatsapp çöktü mü, sorun mu var, neden açılmıyor 3 Nisan Çarşamba?

WhatsApp Çöktü mü? Sorun mu Var? Neden Açılmıyor? 3 Nisan Çarşamba

WhatsApp çökme sorunu, bugün (3 Nisan 2024) milyonlarca kullanıcıyı etkiledi ve iletişimde büyük aksamalara neden oldu. Anlık mesajlaşma devi WhatsApp, beklenmedik bir arıza sonucu kullanılamaz hale geldi, temel iletişim fonksiyonları etkilenerek erişilemez duruma geldi. Peki, WhatsApp ne zaman düzelecek? İşte detaylar...

3 Nisan 2024'te WhatsApp Çöktü mü? WhatsApp yetkilileri henüz resmi bir açıklama yapmasa da, kullanıcılar uygulamanın erişim sorunları yaşadığını sosyal medyada bildiriyorlar.

"WhatsApp çöktü mü?" sorusu, milyonlarca kullanıcının Google üzerinden araştırdığı bir konu haline geldi. Şu anda iPhone ve Android kullanıcıları WhatsApp üzerinden iletişim kuramıyorlar. WhatsApp'ın sahibi olan Meta'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

WhatsApp Mesajlarım Neden Gitmiyor? Eğer WhatsApp mesajlarınız iletilmiyorsa, uygulamanızın güncellemelerini kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca, bölgenizdeki internet altyapısından kaynaklanan bir sorun ya da yoğunluk nedeniyle de iletişimde aksaklık yaşanabilir.

WhatsApp Hata Bildirimleri:

  • Whatsapp çöktü mü, sorun mu var, neden açılmıyor 3 Nisan Çarşamba?

WhatsApp Hakkında WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlararası çalışma özelliği bulunan bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama; 2G, 3G, 4G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı üzerinden kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesine olanak tanır. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Brian Acton ve Jan Koum tarafından ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği kısa sürede büyük bir popülerlik kazanmıştır. Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. Dünya genelinde en fazla kayıtlı kullanıcı sayısına sahip siber hizmetler arasında yer almaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.