Volkswagen ID Buzz, Performanslı GTX Versiyonuyla Şaşırtıyor!

Volkswagen ID Buzz, Performanslı GTX Versiyonuyla Şaşırtıyor!
Alman otomotiv devi Volkswagen, tamamen elektrikli minibüs modeli ID Buzz'un performanslı GTX versiyonunu tanıttı.

Elektrikli otomobillerin pazardaki etkisini artırmasıyla birlikte, markaların elektrikli modellerine odaklanması da hız kazanıyor.

ID Buzz, yolcu ve ticari versiyonlarının yanı sıra, standart ve genişletilmiş versiyonlarıyla müşterilere sunulacak. Ancak en dikkat çeken yenilik, performans odaklı GTX versiyonuyla geliyor.

GTX versiyonu çift elektrik motoru ve AWD (Tüm Çeker) sürüş sistemi ile donatılmış durumda. Bu özellikler, kullanıcılara standart aks aralığı veya uzatılmış aks aralığı seçenekleri sunuyor.

Standart versiyon 79 kWh batarya kapasitesiyle gelirken, uzun versiyonu 86 kWh bataryaya sahip olacak. Her iki modelin toplam motor gücü 340 beygir olarak belirlendi ve 0-100 km/s hızlanma süresi 6.5 saniye olarak açıklandı. Azami hızları ise elektronik olarak 160 km/s ile sınırlı.

Volkswagen'in açıklamasına göre, ID Buzz GTX yaz aylarında satışa sunulacak. Bu yeni versiyon, hem performansıyla hem de elektrikli minibüs konseptiyle dikkat çekiyor ve elektrikli araç pazarında önemli bir alternatif olmaya aday

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.