Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 9 yeni film gösterime girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 9 yeni film gösterime girecek.

Çakallarla Dans 5

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan'ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan'ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan'la Leyla'yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço'nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır. 2010 yapımı Çakallarla Dans'ın beşinci devam halkası olan filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Murat Şeker oturuyor. Başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar ve Didem Balçın'ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Kim Daha Mutlu

Kim Daha Mutlu, bir ömür mutluluk için evet dedikleri günün ardından, iç içe geçen hayatların hüzünlü, neşeli ve romantik hikayesini konu ediyor. Bilge, mutluluğun sırrının evlilikte saklı olduğunu düşünen genç bir kadındır. Dünya evine gireceği günü sabırsızlık bekleyen Bilge, yakın zamanda nikah masasına oturacak olan Şükran'ın yerinde olmak istemektedir. Evlendiği için Bilge'nin gıpta ettiği Şükran ise, sahip olduğu şeylerle yetinemez. Şükran, sürekli kendisinde olmayan şeylerin sıkıntısını yaşar. Şükran ve Bilge'nin mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip olduğunu düşündüğü Aylin'in derdi ise diğerlerinden oldukça farklıdır.

Lanetli Kapı "Paranormal Orman"

Lanetli Kapı "Paranormal Orman", ormanda gizemli bir kapı bulan bir ailenin başına gelen olayları konu ediyor. Küçük bir kasabada yaşayan ailenin hayatı, bir gün ormana yaptıkları bir gezi sırasında gizemli bir kapı bulmaları ile bambaşka bir hal alır. Kapıyı bulmalarından sonra hayatları kötüye gitmeye başlayan aile, bu gizemli kapının sırrını öğrenmeye karar verir. Keşfettikleri şey, sadece artık kullanılmayan bir kapı mı, yoksa kimsenin öğrenmek istemeyeceği karanlık bir gerçeğe açılan bir kapı mıdır?

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği, kendisini kıskanan üvey annesi tarafından sokağa atılan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç ve güzel bir kadın olan Claire, kötü üvey annesi Maud tarafından işletilen babasının otelinde çalışmaktadır. Maud'un güzelliği, üvey annesinin önlenemez kıskançlığına neden olur. Claire'a genç bir adamın aşık olması, Maud'un kıskançlığının katlanıp büyük bir öfkeye dönüşmesine neden olur. Kıskançlıktan gözü kör olan Maud, Claire'ı evden kovar. Sokaktan bir başına kalan genç kız, kendisini özgür hissedebileceği bir sığınak bulur. Üvey annesinin katı kuralları ile yaşayan genç kızın yeni dünyası, bu zamana kadar yaşamaya alışkın olduğundan tamamen farklıdır. Ona bu dünyanın kapılarını açan, bambaşka bir dünyayı keşfetmesini sağlayan ise yedi yabancıdır.

İçerdekiler

İçerdekiler, darbe döneminde gözaltına alınıp sorgulanan bir öğretmenin hikayesini konu ediyor. Darbe döneminde iktidarın söylemine karşı bildiri dağıtan bir öğretmen gözlatına alınır. Öğretmenin gözaltında tutulduğu sürede kimseyle görüşmesine izin verilmez. Üstelik hakkında herhangi bir tutuklama kararı çıkmadan, siyasi şube başkomiseri tarafından 185 gün boyunca sorgulanır. Baskı altında sorgulanan ve büyük bir psikolojik savaşa maruz kalan öğretmen, karısı ile görüşme şansı yakaladığında kendisini bambaşka bir durumun içerisinde bulur. Usta yazar ve şair Melih Cevdet Anday'ın aynı isimli yapıtının sinemaya uyarlanması olan "İçerdekiler" filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Hüseyin Karabey üstleniyor. Caner Cindoruk, Settar Tanrıöğen ve Gizem Soysaldı'nın başrolünü paylaştığı filmde ayrıca Feyyaz Duman, Görkem Mertöz, Gürsü Gür, Melek Ceylan da rol alıyor.

Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme, kirli geçmişini ardında bırakmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. 60'lı yaşlardaki Kudret, eski bir kiralık katildir. Artık bu kirli dünyayı ardında bırakmaya karar veren Kudret, mesleğini bırakıp yeni bir hayata başlamak için yaşadığı şehri terk eder. Sakin bir yaşam sürmeye kararlı olan Kudret, küçük bir kasabaya yerleşerek, burada kendisine basit ama mutlu olabileceği bir dünya kurar. O her ne kadar eski hayatının izlerini silmeye çalışsa da geçmişi peşini bırakmaz. Kudret, geçmişe ait sırların, ilişkilerin ortaya çıkmasıyla birlikte kendisini bir dizi olayın içinde bulur. Yönetmenliğini Yüksel Torun'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Yusuf Atala, Eren Vurdem, Gaye Turgut Evin, Ümit Acar, Yeşim Salkım yer alıyor.

UglyDolls

Uglyville kasabası garipliklerin sevildiği, farklılıkların kutlandığı bir kasabadır. Orada yaşayan özgür ruhlu Moxy ve onun UglyDolls dostlarının günleri koşuşturma ve neşe içerisinde geçer. Moxy, kasabadaki hayatından ne kadar mutlu olsa da Uglyville'de yer alan dağın diğer tarafından ne olduğunu merak eder. En yakın arkadaşlarından oluşan bir grup kuran Moxy, diğer tarafta ne olduğunu öğrenmek için yola koyulur. Ekip, dağın diğer tarafına vardıklarında ise bambaşka bir dünya keşfeder. Karşılarındaki şehir Moxy ve arkadaşlarının büyülenmesine neden olur. Fakat burası onların pek de düşledikleri gibi değildir. Daha geleneksel oyuncakların eğitim gördüğü ve mezun olmalarının ardından gerçek dünyaya giderek kendilerini sevecek bi çocuk aramaya başladığı bu şehri "mükemmel oyuncak" Lou yönetmektedir. Ekip burada farklı olmanın getirileriyle yüzleşirken bir yandan da sevilme isteklerinin gerçekleşmesi için mücadele etmek zorunda kalacaktır. Nihayetinde, harika olmak için mükemmel olmanız değil kendiniz olmanız gereklidir! Kelly Asbury'nin yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin seslendirme kadrosunda Kelly Clarkson, Emma Roberts, Janelle Monáe, Nick Jonas, Blake Shelton gibi isimler yer alıyor.

Bisikletler

Bisikletler, şehirlerini korumak için maceraya atılan bir grup bisikletin hikayesini konu ediyor. Yaşamak, çalışmak ve eğlenmek için harika bir yer olan Spokesville'e hoş geldiniz. Ormanlar, nehirler ve dağların arasında bulunan Spokesville, konumu itibariyle çok özel bir kasabadır, özellikle de sevimli bisikletler için. Cesur ve sevimli kahramanımız Speddy, yerel bir postaneden çalışan bir dağ bisikletidir. Onun en iyi arkadaşları belgesel çekmeyi hayal eden şehir bisikleti Pinion, bir tamirci atölyesini yöneten neşeli bisiklet pompası Gassy ve düşündüğünü söylemekten çekinmeyen güzel ve zeki kız bisikleti olan Montana'dır. Büyülü ve çok renkli bir şehirde yaşayan bisikletler, temiz havadan ve lekesiz sokaklardan dolayı mutlulardır; ta ki şehre yeni bir üyenin gelişine kadar. Daha önce kimsenin bilmediği bir cihazın şehre gelmesi ile, adeta bir cennet olan kasaba kirlenmeye başlar. Kasabayı korumaya kararlı olan Speddy, arkadaşları ile birlikte heyecan verici bir maceraya koyulur.

Gün Batımı

Sunset, I. Dünya Savaşı öncesinde Macaristan'da yaşayan genç bir kızın, yaşadığı onca şeyin ardından korkusuz bir kadına dönüşümünü konu ediyor. Irisz Leiter, ailesine ait olan efsanevi şapka fabrikasında çalışmayı hayal eden genç bir kadındır. Hayallerini gerçekleştirmek, kendi soyadını taşıyan dükkanda çalışmak için Budapeşte'ye gelen genç kız burada istemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Şapka dükkanının yeni sahibi olan Oszkar Brill, geçmişte yaşanan olayların ardından, genç kızın yanında çalışmasını istememektedir. Oszkar tarafından geri gönderilen Irisz, şehri terk etmemeye kararlıdır. Kayıp geçmişine ait gerçekleri öğrenmeye kararlı olan genç kadın, geçmişin sırrını ortaya çıkarabilecek tek kişi olan Kálmán Leiter'ın peşine düşer. Irisz, I. Dünya Savaşı'nın ortasındaki Budapeşte'nin karanlık sokaklarını Kalman'ı bulmak için adım adım dolaşan Irisz, bu süreçte ayarları yere basan korkusuz bir kadına dönüşür.

Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir