vivo'nun Gizemli Telefonu, Performans Testinde Görüntülendi!

vivo'nun Gizemli Telefonu, Performans Testinde Görüntülendi!
vivo'nun son zamanlarda yoğun mesai harcadığı bir model daha ortaya çıktı: V2324HA. Bu gizemli telefon, Geekbench performans testinde görüntülendi ve merak uyandırdı. İşte ayrıntılar...

vivo, ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, yakın zamanda piyasaya sürmeyi planladığı katlanabilir Android telefon olan vivo X Fold 3'ün yanı sıra, çeşitli yeni modeller üzerinde de çalışıyor. En son ortaya çıkan model ise V2324HA adını taşıyor ve Geekbench performans testinde görüntülendi.

Geekbench Raporu ve İnceleme

Geekbench, bir cihazın işlemci ve bellek performansını test etmek için kullanılan bir yazılım. Bu test, cihazın gerçekleştirdiği işlemlerin hızını ve verimliliğini ölçer ve bir puan verir. vivo V2324HA modelinin raporuna göre, işlemcisi oldukça etkileyici görünüyor.

V2324HA'daki işlemcinin detaylarına baktığımızda, bir adet 3,4 GHz hızında Cortex-X4, üç adet 2,85 GHz hızında Cortex-X4 ve dört adet 2,0 GHz hızında Cortex-A720 çekirdeklerinden oluştuğunu görüyoruz. Bu bilgiler, MediaTek tarafından üretilen Dimensity 9300 işlemciyi işaret ediyor, ancak birincil çekirdeğin saat hızında bir farklılık olduğu göze çarpıyor. Bu durum, Dimensity 9300+'ı düşündürüyor olabilir.

Beklenen Özellikler ve Fiyat Tahmini

vivo V2324HA'nın (vivo X100s Pro olarak da adlandırılabilir) beklenen özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

  • İşlemci: MediaTek Dimensity 9300+
  • Çekirdek Yapısı: Cortex-X4: 1x 3.4 GHz, Cortex-X4: 3x 2.85 GHz, Cortex-A720: 4x 2.0 GHz
  • RAM: 12 GB
  • İşletim Sistemi: Android 14

Ayrıca, telefonun Android 14 üzerinde çalışacağı ve 12 GB RAM'e sahip olacağı bilgileri de ortaya çıktı. Diğer özellikler hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmamakta. Ancak, yakın gelecekte daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Sizce vivo'nun yeni akıllı telefonu hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.