Vali Varol ziyaretlerine devam ediyor

Vali Varol ziyaretlerine devam ediyor
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın ve PTT Başmüdür Vekili Kerem Öztürk’e iade-i ziyarette bulundu.

‘Avukatlık mesleği adaletin temel unsurlarından biri’

Ziyarette Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Varol, Başkan Aydın ile makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede avukatlarla da sohbet eden Vali Varol: “ Avukatlık mesleği adaletin temel unsurlarından biridir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın ziyaretlerinden dolayı Vali Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.

'PTT Başmüdürlüğüne Ziyaret'

PTT ziyaretinde, PTT Başmüdür V. Kerem Öztürk ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Dr. Osman Varol, Başmüdür V. Öztürk ve kurum personeli ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi. 179 yıldır vatandaşlarımıza hizmet eden PTT’nin önemine vurgu yapan Vali Varol, kurum hizmet binasında inceleme gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hizmet binası incelemeleri sırasında gişelerde yürütülen işlemleri izleyen Vali Varol, kurum personelleri ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT Başmüdür V. Kerem Öztürk, ziyaretlerinden dolayı Vali Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.

vali-ptt.jpgvali-baro-ptt.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.