Uzman Çavuş, 1 Ay Önce Evlendiği Eşini Silahla Öldürdü

Uzman Çavuş, 1 Ay Önce Evlendiği Eşini Silahla Öldürdü
Elazığ'da bir uzman çavuş, geçen ay resmi nikah kıydığı ve ağustos ayında düğün yapmayı planladığı eşini silahla vurarak öldürdü.

Olay sonrası şüpheli kaçarken, polis geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Elazığ'da özel bir hastanede fizyoterapist teknikeri olarak görev yapan 32 yaşındaki Burcu Demir, bahçede eşi uzman çavuş M.C. ile yaşanan tartışmanın ardından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Çiftin geçen ay resmi nikah kıydığı ve düğünlerinin ağustos ayında yapılacağı öğrenildi.

Olay sırasında M.C., belinden çıkardığı tabancayla eşine peş peşe ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Burcu Demir'in cansız bedeni, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede hayatını kaybettiği belirlendi. Kadının yakınları, olayın şokunu yaşayarak sinir krizleri geçirdi.

Şüpheli M.C. ise olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Bölgede inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayın ardından kadının cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Polis ekipleri, şüphelinin izini sürerken, olayın ayrıntıları ve motivasyonuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.