Üniversite öğrencileri, minik öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Üniversite öğrencileri, minik öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Türk Kızılay Ağrı Şubesine bağlı üniversiteli gönüllü gençler, 2021-2022 eğitim öğretim yılının 1. döneminin son gününde, ilk defa karne alacak olan 1. Sınıf öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

Sabahın erken saatlerinde Türk Kızılay Ağrı Şubesinde bir araya gelen gönüllü gençler, ilk defa karne alacak olan 1. Sınıf öğrencileri için önceden kendi el emekleri ile atık malzemelerden yaptıkları el çantalarını, hediyelerle doldurdu. Ardından aldıkları pastalarla Merkez Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlkokulunun yolunu tutan gönüllü gençler, minik öğrencilere karne hediyelerinin yanında pasta ikramında bulunarak onların heyecanına ortak oldu.
‘Bu gün yaklaşık 65 çocuğumuza ulaştık’
Öğrencilere hediyelerini vermeden önce onlara Kızılay hakkında çeşitli bilgiler aktaran Türk Kızılay Ağrı Şubesi Genç Kızılay Üniversite Başkanı Merve Safa Yüce yaptığı açıklamada: “Bu gün ilk defa karne alacak olan ilkokul çocuklarının yanına geldik ve onların karne heyecanına ortak olduk. İlk defa karne alacakları için çok heyecanlılardı. Bizde çok heyecanlıyız. Onlara küçük hediyeler hazırladık. Kendi el emeğimizle hazırladığımız çantalara, diş fırçası, diş macunu, çikolata, okuma kitabı, boyama kitabı ve boyama kalemi gibi hediyeler koyduk. Çok mutlu oldular. Bizde çok mutlu olduk. Bu gün yaklaşık 65 çocuğumuza ulaştık. Onların heyecanını paylaştık. Bizim içinde çok güzel bir gün oldu.” Dedi.

whatsapp-image-2022-01-21-at-11-12-33.jpegwhatsapp-image-2022-01-21-at-11-19-24-1.jpegwhatsapp-image-2022-01-21-at-11-19-24.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.