UDER HASTANE DUVARLARINI ÇOCUKLAR İÇİN BOYADI

UDER HASTANE DUVARLARINI ÇOCUKLAR İÇİN BOYADI
Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) gönüllü üyeleri, çocuklara moral olması ve çocukların hastane, doktor korkularını bir nebze de olsa azaltması amacıyla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi duvarlarını boyadı.

Çocukların hastanelere karşı olumsuz düşüncelerini ve korkularını azaltmak için duvarları çocukların hayal dünyalarıyla süslemeye başladıklarını belirten UDER gönüllülerinden Nuri Sarı: "Çok güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımız ve aileleri çok beğendi. Servisimiz bir anda çizgi film dünyasına döndü. Emeklerinden dolayı UDER ekibine çok teşekkür ederiz."ifadelerini kullandı.
 UDER Derneği Başkanı Yusuf Yıldırım ise:" Çok güzel bir etkinliğe imza attığımızı düşünüyoruz. Hastane korkusunu  bir nebze azaltmak ve  çocuklarımıza  moral vermek  açısından çok güzel bir etkinlik oldu. Duvarları hasta çocuklar ve aileleri, hemşire arkadaşlar, doktorlarımız ile boyadık. Bu bizim için çok büyük bir mutluluktu. Elimizden geldiğince çocuklarımızın sürekli bulunduğu yerleri renklendirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca desteklerinden dolayı da hastane yönetimine de teşekkürlerimizi sunuyoruz." Dedi.

whatsapp-image-2022-07-24-at-15-58-25.jpegwhatsapp-image-2022-07-24-at-15-58-26.jpegwhatsapp-image-2022-07-24-at-15-58-26-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.