Twitch neden kapandı? Twitch neden açılmıyor?

Twitch neden kapandı? Twitch neden açılmıyor?
Twitch kapandı mı? Twitch neden açılmıyor, çöktü mü?

Twitch Erişim Sorunu: Türkiye'de Neler Oluyor?

23 Şubat 2024, İstanbul - Dünyanın en ünlü canlı yayın platformları arasında gösterilen Twitch'e erişim engeli getirildiği iddiaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından alınan karar doğrultusunda, Twitch'e erişim engeli geldiği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Twitch Neden Kapanıyor? Twitch'e erişim engelinin Türkiye'de hızla yayılması, internet kullanıcılarını endişelendiriyor. BTK'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "twitch.tv, 22/02/2024 tarihli ve 2024/7 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir." ifadeleri yer alırken, Twitch'in Türkiye'de tamamen kapanıp kapanmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Neden Twitch Açılmıyor? Twitch'in Türkiye'de erişime engellenmesi, kullanıcıları bir hayli şaşırttı. Ancak, BTK'nin canlı yayın platformunu kapatma kararının arkasında ne gibi sebepler yattığı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Bazı spekülasyonlara göre, Twitch'in kumar ve yasadışı bahis içeriklerine ev sahipliği yapması nedeniyle Türkiye'de yasaklandığı düşünülüyor.

Twitch'in kapanması ve Türkiye'deki erişim engeli, online yayın dünyasında önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Ancak, Twitch'in Türkiye'deki geleceği hakkında net bir bilgi olmadığı için, kullanıcılar alternatif platformlara yönelmek zorunda kalabilirler. Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.