Twitch neden kapandı? Ne zaman açılacak?

Twitch neden kapandı? Ne zaman açılacak?
Twitch'in erişime engellenmesi, oyunseverler ve yayıncılar arasında büyük bir merak uyandırdı. İşte detaylar...

Türkiye'nin en popüler canlı yayın platformlarından biri olan Twitch, 22 Şubat 2024 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından alınan kararla erişime engellendi. Bu karar, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün başvurusu sonucu gerçekleşti.

BTK'nın resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruda, Twitch'in erişime engellendiği belirtildi ve şu ifadelere yer verildi: "twitch.tv, 22/02/2024 tarihli ve 2024/7 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir."

Twitch'in erişime engellenmesiyle birlikte, Türkiye'deki kullanıcılar platforma erişim sağlayamıyor ve yayınlarına devam edemiyorlar.

Ancak, Twitch'in ne zaman tekrar erişime açılacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle, Twitch'in yeniden açılmasıyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Twitch kullanıcıları, erişim engelinin kaldırılmasını ve platformun tekrar erişime açılmasını beklerken, BTK'nın ve ilgili kurumların yapacakları açıklamaları takip etmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.