Twitch Ne Zaman Açılacak?

Twitch Ne Zaman Açılacak?
Twitch kapandı mı? TWITCH ne zaman açılacak, açılacak mı, neden kapandı?

Benzersiz Durum: Twitch Erişime Kapatıldı! Peki, Neden? Açılacak mı? İşte Detaylar!

Canlı yayın devi Twitch, beklenmedik bir şekilde erişime engellendi ve bu durum kullanıcılar arasında büyük bir merak uyandırdı. Twitch neden kapatıldı ve ne zaman açılacak?

TWITCH NEDEN KAPATILDI, YASAKLANDI MI?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), son dakika bir kararla Twitch'in internet sitesine erişimi engelledi. Ancak Twitch'in kapatılma sebebi, 22 Şubat 2024 tarihli ve 2024/7 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla ilgili. BTK'nın resmi sitesinde yapılan duyuruya göre, Twitch'e erişim kısıtlandı.

TWITCH NE ZAMAN AÇILACAK?
Twitch'in tekrar erişime açılma zamanı henüz belirsiz. Bazı kullanıcılar hala Twitch'e erişebildiklerini belirtse de, platformun tamamen açılması için resmi bir açıklama yapılmadı. Twitch'in sahibi olan Kick, BTK'nın casino içeriklerinin kaldırılması talebinde bulunmadığını ifade etti ve Twitch'in ani kapatılmasına şaşkınlıkla yaklaştı. Şu anda, olayın gelişmeleri takip edilmekte.

Milyonlarca yayıncı ve izleyiciyi etkileyen Twitch'in kapatılması büyük bir olaydır. Ancak BTK'nın aldığı karar ve gerekçeleri hakkında daha fazla detay beklenmektedir. Twitch kullanıcıları, platformun ne zaman tekrar açılacağını ve yaşananların arkasındaki nedenleri öğrenmek için sabırsızlıkla beklemektedir.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.