Türkiye'nin gözü Beşiktaş'ta

Türkiye'nin gözü  Beşiktaş'ta
Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, bugün dünyanın en güçlü takımlarından Bayern Münich'e konuk olacak.

Bayern Münih Beşiktaş TRT 1 canlı izle! UEFA Şampiyobnlar Ligi ikinci tur ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Avrupa'nın en büyük takımları arasında gösterilen Alman devi Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. Bayern Münih Beşiktaş maçı bugün saat 22:45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.Beşiktaş Almanya'dan avantajlı bir skor ile dönerek tarih yazmak istiyor. Dünyanın en güçlü takımları arasında gösterilen Münih karşısında zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kartal, bu sezon Devler Ligi'nde gösterdiği başarılı performansı Almanlar karşısında da sürdürmek istiyor. Siyah-beyazlı takım, deplasmanda elde edeceği avantajlı bir skorla Vodafone Park'ta oynayacağı rövanş müsabakasında taraftarının da desteğiyle bir üst turu zorlayacak. Bayern Münih Beşiktaş canlı izle linkine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

 

Münih evinde geçit vermiyor

Bayern Münih, evinde oynadığı son 20 Şampiyonlar Ligi'nin 19'unu kazanma başarısı gösterdi. Allianz Arena'yı adeta yıkılmaz kale haline getiren Alman temsilcisi, bu süredeki tek yenilgisini ise geçen sezon çeyrek finalde 2-1'lik skorla Real Madrid'e karşı almıştı. Beşiktaş karşısında da bu seriyi devam ettirmenin hesaplarını yapan Münih, Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı son sekiz sezonun altısında da en az yarı final gördü.

Düdük Ovidiu Hategan'ın

Allianz Arena'da yarın TSİ 22.45'te başlayacak maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Hategan'ın yardımcılıklarını Octavian ovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Istvan Kovacs ile Sebastian Coltescu'nun çizgi hakemi olarak görev alacağı zorlu müsabakanın dördüncü hakemi ise Radu Ghinguleac olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.