Türkiye'nin en sakin şehri

Türkiye'nin en sakin şehri
Ajans Press tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye'nin silah kullnma oranı dikkate alındığında en olaysız şehir Ağrı oldu.

Ajans Press, 2017 yılına ait bireysel silahlanma olaylarını ve medya yansımalarını inceledi. Umut Vakfı ve medya yansımalarından elde edilen verilere göre, 2017 yılında Bireysel silahlanma ile ilgili tüm Türkiye`de çeşitli olaylar yaşanırken tek olay olmayan şehir Karadeniz`den Bayburt olarak kayda geçti.

 

 

 

1 / 9

Uludağ'a çıkmak için 2 bin kişi teleferikte kuyruğa girdi

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, kentte yaşatılan örf ve adetlerin oluşturduğu birlik sayesinde huzur ve güveninin temin edildiğini söyledi.

 

 

 

2 / 9

Uludağ'a çıkmak için 2 bin kişi teleferikte kuyruğa girdi

Daha önceki yıllarda yapılan araştırmalarda yine Bayburt’ta asayiş olaylarının hiç yaşanmadığını anımsatan Kavcıoğlu şunları söyledi: “Gerçekten esnafımız Cuma günleri çok rahat bir şekilde dükkanını açık bırakır ve namazına gider. Örneğin 2015 - 2016 yılında da bir araştırma yapılmıştı ve Bayburt o yıllarda da cinayet olayının hiç yaşanmadığı bir il olarak yine kayıtlara geçmişti. Herhangi bir asayiş olayının olmadığı, insanları gelenek ve göreneklerini eskisi gibi halen yaşattığı, cenazelerde, düğünlerde birlikteliğin hiç eksik olmadığı ve insanların birbirine son derece saygılı olduğu şirin bir Anadolu kentidir Bayburt“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.