Türkiye’de ilk bisikletler Ağrı’dan dağıtıldı

Türkiye’de ilk bisikletler Ağrı’dan dağıtıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Türkiye’de ilk defa gönderilen 57 bisikleti yetim ve öksüz çocuklara dağıttı.

Program öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu telefonla arayarak Ağrılılara hitap etmesini sağlayan Ekrem Çelebi, görüşme sonrasında katılımcılara hitap etti.

Kendisinin de 2013'te babasını kaybettiğini hatırlatan Çelebi, şöyle konuştu:

"Gençlik ve Spor Bakanının yanına gittiğimizde 'bizim özellikle il merkezimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde kalpleri kırık kardeşlerimiz var. Türkiye'de ilk kez Ağrı'da bu kardeşlerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çıkaracağı bir envanterle il genelindeki bütün kardeşlerimizi sevindirmek istiyoruz' dedik. Kendisi de bizden ne istediğimizi sordu, ben de 'gençlerimize bayramda en güzel hediyeleri birer tane bisiklet olacak' ifadesini kullandım. Sayın Bakan da 'sadece siz isteyin biz gönderiyoruz' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın size iyi bayramlar dileklerini iletirken, bu bisikletlere iyi günlerde binmelerini temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından, Milletvekili Çelebi, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve protokol tarafından öğrencilere bisikletleri hediye edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

bisiklet1.jpgbisiklet2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.