Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri nasıl oldu?

Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri nasıl oldu?
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı. Çeyrek final ve yarı final kuralarında hangi takımlar eşleşti? İşte çeyrek ve yarı final maçlarının sahipleri...

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanı, çeyrek ve yarı final kura çekimiyle bir kez daha doruk noktasına ulaştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ev sahipliğinde gerçekleşen kura çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Kura çekimine TFF yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kulüp temsilcileri de katılım gösterdi. Çeyrek final müsabakaları, tek maç eleme sistemiyle gerçekleşecek. Bu aşamada mücadele edecek ekipler, 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde sahaya çıkacaklar.

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan, yarı final aşamasında da doruğa çıkacak. Yarı final müsabakaları ise iki ayaklı eleme usulüyle oynanacak. Hangi takımların final yolunda ilerleyeceği ve kupa için kıyasıya mücadele edeceği, bu zorlu eşleşmelerin ardından netlik kazanacak. Yarı final ve final müsabakalarının tarihleri ise ilerleyen zamanlarda duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.