Türk Telekom Sil Süpür Uygulaması Neden Yok 21 Şubat Çarşamba?

Türk Telekom Sil Süpür Uygulaması Neden Yok 21 Şubat Çarşamba?
Sil Süpür neden yok, kalktı mı? Telekom sil süpür hangi günler?

Türk Telekom'un ücretsiz hediye kampanyası olan "Sil Süpür" uygulaması hakkında bilgi almak isteyen kullanıcılar, uygulamanın neden görünmediğini ve hangi günlerde aktif olduğunu merak etmektedir. Türk Telekom Sil Süpür neden yok, kalktı mı? Sorularının cevapları araştırılmaktadır.

Sil Süpür, Türk Telekom abonelerinin her hafta milyonlarca bedava internet paketi kazanma şansına sahip olduğu bir uygulamadır. Aboneler, Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirerek ve uygulama içindeki Sil Süpür oyununu oynayarak internet hediyesi kazanabilirler.

Sil Süpür uygulaması haftalık olarak hediye dağıtan bir uygulamadır. Eğer uygulama üzerinden bir gün internet hediyesi kazanırsanız, bir hafta sonra aynı gün tekrar hediye kazanma şansınız olacaktır. Hediye internet paketleri 1 aylık, 1 haftalık veya 1 günlük olabilir.

Son zamanlarda, bazı kullanıcılar Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına erişemediklerini ve dolayısıyla hediye alamadıklarını belirtmektedir. Bu sorunla ilgili olarak Türk Telekom henüz bir açıklama yapmamıştır.

Sosyal medya üzerindeki şikayetlerin azaltılması amacıyla, Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına erişilebilecek bir link paylaşmaya başlamıştır.

Eğer Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına erişemiyorsanız, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

"Henüz hediye yok" mesajı görünüyorsa, haftalık hediye süresi henüz dolmamış olabilir.
Yeni bir Türk Telekom abonesiyseniz, bu sorun sıklıkla yaşanabilir. Aboneliğiniz ilerleyen günlerde sorunsuz hale gelecektir.
Türk Telekom Online İşlemler uygulaması güncel değilse sorun yaşanabilir. Uygulamanın güncellenmesi veya tamamen kaldırılıp tekrar yüklenmesi sorunu çözebilir.
Wifi kullanıyorsanız, mobil internet üzerinden giriş yapmayı deneyebilirsiniz ve aynı şekilde mobil girişte sorun yaşıyorsanız Wifi üzerinden bağlanmayı deneyebilirsiniz.
Yukarıdaki yöntemleri denemenize rağmen Sil Süpür sorunu düzelmezse, Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri temsilcisi ile görüşmek için 444 1 444 numarasını arayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.