TÜBİTAK ve Aile Bakanlığı personel alacak, şartlar neler?

TÜBİTAK ve Aile Bakanlığı personel alacak, şartlar neler?
TÜBİTAK ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alacak. Peki TÜBİTAK ve Aile Bakanlığı personel alımı için başvuru şartları neler? Alınacak personel nerelerde istihdam edilecek? Başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Memur olmak isteyenlerin merakla beklediği iki ilan Resmi Gazetede yayımlandı. TÜBİTAK ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın personel alım ilanları Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda alınacak personel sayıları ve başvuru şartları duyuruldu. TÜBİTAK ve Aile Bakanlığı personel alımı için başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? Hangi branşlarda atama yapılacak? Alınacak personel hangi şehirlerde İstihdam edilecek? İki kurumun personel alımına ilişkin tüm detaylar netleşti.

TÜBİTAK personel alımı başvuru tarihleri ve şartları

Türkiye Bilimsel Teknik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre toplamda 230 araştırmacı ve 6 teknik ve destek personeli alınacak. Alınacak personel TÜBİTAK BİLGEM kadrosunda istihdam edilecek. Başvurular bugünden itibaren 13 Mayıs'a kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi https://kariyer.tubitak.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler TÜBİTAK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve İŞKUR'un internet sayfalarında yayımlandı.

275-092924-aile-ve-sosyal-politikalar-bakanligi-personel-alimi-detay.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ve şartları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da 45 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Sözlü ve uygulamalı sınavla 12 kıdemli yazılım uzamı, 8 iş analisti, 4 yazlım mimarı, 2 kıdemli iş analisti, 1 kurumsal veri mimarı, 2 kıdemli sistem uzmanı, 2 kıdemli ağ uzmanı, 2 kıdemli siber güvenlik uzmanı, 1 kıdemli CBS yazılım uzamanı, 1 kıdemli veri tabanı uzmanı, 1 kıdemli devops uzmanı, 3 devops uzmanı, 2 sistem uzamanı, 1 CBS yazılım uzmanı, 1 bilgi güvenliği uzmanı, 1 ağ uzmanı ve 1 veri merkezi uzmanı olmak üzere toplamda 45 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Başvuru tarihleri 24 Nisan 10 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden ya da https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacak. Diğer tüm detaylar ise www.aile.gov.tr, www.aile.gov.tr/pgm adreslerinden yayımlanacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.