Trabzonspor Karagümrük kupa maçı muhtemel 11

Trabzonspor Karagümrük kupa maçı muhtemel 11
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakaları devam ediyor. Finale yükselme mücadelesinde bu akşam Trabzonspor ile Karagümrük arasında oynanacak olan maçın detayları araştırılıyor. Bu akşamki maçın saati ve muhtemel kadrosu merak ediliyor.

Trabzonspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan Trabzonspor-Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçıyla ilgili tüm merak edilenler araştırılıyor. Karşılaşma öncesinde takımların muhtemel ilk 11’leri ve maçın başlayacağı saat merak ediliyor. Peki, Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor-Karagümrü-k maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor-Karagümrük kupa maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Karagümrük maçı nerede? Trabzonspor muhtemel ilk 11. Karagümrük muhtemel ilk 11. İşte tüm merak edilenler…

TRABZONSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Uğurcan

- Meunier

- Mendy

- Denswil

- Eren

- Berat

- Visca

- Bardhi

- Pepe

- Fountas

- Enis

KARAGÜMRÜK MUHTEMEL İLK 11

- Sirigu

- Biraschi

- Koray

- Ceccherini

- Levent

- Rohden

- Bertolacci

- Can Keleş

- Eysseric

- Mendes

- Güven

TRABZONSPOR-KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında Trabzonspor’un rakibi Karagümrük’ü sahasında konuk edeceği karşılaşma 24 Nisan 2024 Çarşamba (bu akşam) saat 20.30’da ekrana gelecek. Mücadelenin rövanşı ise 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Yarı Final turunu geçen ekip MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasının galibiyle final maçına çıkacak. Trabzonspor-Karagümrük maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Futbolseverler müsabakayı A Spor ekranlarından naklen takip edebilecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.