Trabzon'da Galatasaray'a büyük şok

Trabzon'da Galatasaray'a büyük şok
Spor Toto Süper Ligi 4. haftasında Trabzonspor'un konuğu olan Galatasaray maçın ilk yarısını 3-0 yenik kapattı.

' Onazi 26' Nwakaeme 45' Nwakaeme

1' Karşılaşmada ilk düdük çaldı.

3' Trabzonspor Onazi'nin golüyle öne geçti. Nijeryalı futbolcunun ceza sahası yayından yaptığı vuruş Muslera'nın bakışları arasında ağlarla buluştu.

6' Trabzonspor golden sonra da baskısını sürdürüyor! Pereira'nın sağ kanattan ortasında Rodallega'nın kafa vuruşu yandan dışarı çıktı.

15' Trabzonspor'da kaleci Onur kramponlarını değiştiriyor. Mücadele bu nedenle durakladı.

16' Oyun yaklaşık 1 dakikadır henüz başlamadı. Onur şimdi hazır ve mücadele kaldığı yerden devam ediyor.
21' Trabzonspor etkili geldi! Ahmet savunmadan topla çıkarken topu kaybetti. Savunma arkasına koşu yapan Rodallega, ceza sahasına girer girmez şutunu çekti top kaleci Muslera'da kaldı.

24' Galatasaray tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başında Emre Akbaba...
25' Emre'nin ceza sahasına falsolu ortasında top kaleci Onur'da kaldı.

26' Trabzonspor, Nwakaeme'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Nwakaeme'nin vuruşunda savunmaya da çarpan top Muslera'yı yanılttı ve ağlara gitti.

30' Belhanda kırmızı kart gördü. Galatasaray 10 kişi.

30' Yusuf Yazıcı'ya sert müdahelede bulunan Belhanda direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

33' Trabzonspor'da Novak sarı kart gördü

39' Trabzonspor sol kjanattan geldi! Yusuf Yazıcı köşeden ceza sahasına girer girmez vurdu top üstten dışarı çıktı.

40' Galatasaray atağında Eren ceza sahasına girmeden şutunu çekti ancak top farklı şekilde dışarı çıktı.

42' Galatasaray'da Mariona, Novak'a yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü. Trabzonspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak.

43' Kullanılan serbest vuruşta ceza sahası gelen topu Galatasaray savunması uzaklaştırdı

45' Topla birlikte ceza sahasına giren Nwakaeme, rakiplerinden sıyrıldıktan sonra topu bir kez daha ağlara gönderdi.

46' Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

46' Galatasaray'da ikinci yarıda Sinan Gümüş'ün yerine N'diaye görev yapacak.

49' Emre Akbaba'nın sağ kanattan ortasında Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında seken topa gelişine vurmak isteyen Ndiaye'nin şutu etkisiz oldu.

52' Trabzonspor etkili geldi! Nwakaeme'nin getirdiği topta pasını Rodallega'ya verdi. Rodallega ceza sahası içinde çaprazdan şutunu çekti top kaleci Muslera'da kaldı.

54' Onazi sol kanattan içeri sokulup pasını çıkardı, Sosa'nın gelişine vuruşunda top çerçeveyi bulmadı. Aut...

59' Galatasaray tüm çabasına rağmen hücumda etkili olamıyor. Trabzonspor'un saha içindeki ve savunmadaki dağılımı skorun da vermiş olduğu moralle çok iyi durumda...

Trabzonspor ile Galatasaray 126 randevuda 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında evinde oynayacağı Galatasaray ile 125. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor yarın saat 21.45'de Şenol Güneş Spor Komleksi'nde Galatasaray'ı ağırlayacak. Ligde geride kalan 3. haftada Trabzonspor 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet elde ederken, sarı-kırmızılı takım ise 3'te 3 yaparak zirvede yer alıyor.

126 randevu

Trabzonspor ile Galatasaray , bugüne kadar lig, kupa ve özel müsabakalar toplamında 125 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu karşılaşmalarda 57 kez sarı-kırmızılıları sahadan galip ayrılırken, 41 kez de bordo-mavililer rakibini mağlup etti. 27 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Ligde de Galatasaray üstün

İki takım bugüne kadar Süper Lig’de 89. kez mücadele etti. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 39 kez, Karadeniz ekibi de 29 kez rakibini mağlup etti. 21 müsabakada ise kazanan çıkmadı. Geride kalan 89 maçta Galatasaray 114 kez rakip fileleri havalandırırken, Karadeniz ekibi ise 99 gol kaydetti.

Farklı galibiyetler

Galatasaray, Trabzonspor karşı en farklı galibiyetini Süper Lig’de 26 Mayıs 2001 yılında İstanbul’da oynanan maçtan 4-0'lık sonuçla aldı. Trabzonspor ise sarı-kırmızılıları 1 Ekim 1995'te lig karşılaşmasında Trabzon'da 4-1 mağlup etti. 

Trabzonspor, Fırat Aydınus'la gülmüyor 

Hakem Fırat Aydınus, 6. kez Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan bir müsabakayı yönetecek. İki takım arasında Aydınus'un yönettiği 5 maçta sarı-kırmızılı takım 4 galibiyet alırken, bordo-mavililer ise 1 maçta kazanabildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Eylül Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor - Galatasaray müsabakasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Fırat Aydınus, bugüne kadar iki takımın 5 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 4 kez rakibini mağlup ederken, bordo-mavililer ise 1 kez kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.