TFF Seçimi Ne Zaman Son Dakika 2024

TFF Seçimi Ne Zaman Son Dakika 2024
TFF Seçimi Ne Zaman Son Dakika 2024? TFF ne zaman seçime gidiyor? Cevapları ve çok daha fazlası haberimizde...

Türk futbolunda heyecanlı günler yaşanıyor ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni bir adım attı. TFF, 18 Temmuz'da yapılacak seçime gitme kararı aldı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamasına göre, 18 Temmuz'da yapılacak olan seçimli genel kurul için hazırlıklar başladı. Büyükekşi, "TFF yönetiminde 2 yılı geride bırakacağız ve bu süreçte önemli adımlar attık. Kararımızla 18 Temmuz'daki Mali Genel Kurulu, Seçimli Genel Kurul olarak düzenlemeye karar verdik. Bu süreç, Türk futboluna yeni bir heyecan ve yenilenme getirecek." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na da değinen Büyükekşi, milli takıma başarılar dileyerek, "Euro 2024'te milli takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Ev sahibi olarak bu büyük organizasyonda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 6 Şubat 2023'teki depremler sonrasında Türk futbol camiasının gösterdiği dayanışmaya da değinen Büyükekşi, "Deprem sonrası Türk halkının ve kulüplerimizin gösterdiği yardımseverlik ve dayanışma önemlidir. Futbol federasyonu olarak deprem bölgelerine yardımlarımızı sürdürüyoruz ve insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.