TEKNOFEST 2024 ne zaman, nerede yapılacak?

TEKNOFEST 2024 ne zaman, nerede yapılacak?
Her yıl büyük bir ilgi, merak ve heyecanla takip edilen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024 yılında kapılarını yeniden ziyaretçilerine açacak. Festival, 2018, 2019 ve 2021 yıllarında İstanbul'da, 2020'de Gaziantep'te,

Milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanan Teknofest tarihi merakla bekleniyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2024 yılında TEKNOFEST'in yapılacağı ili duyurarak, detayların sosyal medya hesaplarından açıklanacağını ifade etti. TEKNOFEST, teknoloji ve havacılık meraklılarını bir araya getiren, Türkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık festivalidir. Festival, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.

TEKNOFEST'in amacı, gençleri özellikle havacılık, uzay ve teknoloji alanlarında kariyer yapmaya teşvik etmek, bu alanlarda ulusal kaynak ve yetenekleri geliştirmek ve katılımcılara gerçek dünya problemlerine çözümler geliştirebilecekleri bir platform sağlamaktır. Festival, drone yarışmaları, robotik yarışmalar, yapay zeka uygulamaları, roket yarışmaları gibi çeşitli teknoloji yarışmalarına ev sahipliği yapar. Ayrıca, sergiler, atölye çalışmaları, konferanslar ve panellerle teknoloji dünyasının önemli isimlerini bir araya getirir. Her yıl düzenli olarak artan katılımcı sayısı ile TEKNOFEST, teknoloji ve inovasyon alanında Türkiye'nin önde gelen etkinliklerinden biri haline gelmiştir.

TEKNOFEST 2024 NEREDE YAPILACAK?

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest 2024 yılında Adana'da gerçekleşecek. 10. festivalini gerçekleştirecek olan TEKNOFEST, Adana'da milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanıyor.

TEKNOFEST 2024 NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen festivalin tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.