Tecavüz Suçlamasıyla Gözaltına Alınan İki Premier Lig Futbolcusu Kim?

Tecavüz Suçlamasıyla Gözaltına Alınan İki Premier Lig Futbolcusu Kim?
İki Premier Lig Futbolcusu Tecavüz Suçlamasıyla Gözaltına Alındı... Tecavüz Suçlamasıyla Gözaltına Alınan İki Premier Lig Futbolcusu Kim?

İngiltere Premier Lig'inde mücadele eden iki genç futbolcu, tecavüz suçlamalarıyla ilgili bir soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı.

Her ikisi de 19 yaşında olan futbolcular, polis sorgusunun ardından kefaletle serbest bırakıldı.

Futbolcuların hangi kulüpte oynadıkları ve isimleri hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, olaya karışan gençlerin forma giydiği kulüp, konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayı reddetti.

Bir polis sözcüsü, "Yetkililer, tecavüz ihbarı üzerine harekete geçerek iki kişiyi tutukladı" açıklamasında bulundu. Sözcü, 19 yaşındaki bir kişinin saldırı ve tecavüze yardım etme şüphesiyle, diğer 19 yaşındaki kişinin ise tecavüz şüphesiyle tutuklandığını belirtti.

Olayla ilgili iddialar ilk olarak İngiliz Sun gazetesi tarafından gündeme getirildi. Haberde, söz konusu saldırının Cuma günü gerçekleştiği belirtiliyor.

Polis soruşturması halen devam ediyor. Bu süreçte, futbolcuların takımlarından geçici olarak uzaklaştırılıp uzaklaştırılmadığı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.