Taş Kağıt Makas 4. Bölüm Full İzle: Fecir'in Sırrı Ortaya Çıkıyor!

Taş Kağıt Makas 4. Bölüm Full İzle: Fecir'in Sırrı Ortaya Çıkıyor!
Taş Kağıt Makas 4. Bölüm Full İzle: Fecir'in Sırrı Ortaya Çıkıyor!Meta açıklama: Taş Kağıt Makas'ın 4. bölümünde Fecir'in cinayet itirafı ortalığı karıştırıyor. Bünyamin, oğlu Fecir'i kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Taş Kağıt Makas'ın heyecanı ve gerilimi 4. bölümde de devam ediyor! 20 Mart Çarşamba günü Kanal D'de yayınlanan son bölümde, Fecir'in karanlık sırrı ortaya çıkıyor. Peki bu bölümde neler yaşandı?

Fecir'in Cinayet İtirafı

Harun, Fecir'in cinayetin itirafını içeren bir ses kaydı ele geçirir. Bu kaydın ortaya çıkması, Emirkıran Ailesi'ni köşeye sıkıştırır. Bünyamin Emirkıran, oğlu Fecir'i kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Bünyamin'in Öfkesi

Fecir'in işlediği cinayeti öğrenen Bünyamin, öfkeden deliye döner. Oğlu Fecir'i bu çıkmazdan kurtarabilecek mi? Bünyamin'in öfkesi, Fecir'i ve Emirkıran Ailesi'ni nasıl etkileyecek?

Umut'un Mücadelesi

Umut, babası Rıza'nın masumiyetini ispatlamak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Harun'un elindeki itiraf kaydı, Umut için umut ışığı olur. Umut, babasını hapisten kurtarabilecek mi?

Taş Kağıt Makas 4. Bölüm İzle

Taş Kağıt Makas'ın 4. bölümünü full izle linki: [geçersiz URL kaldırıldı]

Taş Kağıt Makas Hakkında

  • Tür: Dram, Gerilim
  • Yayın Kanalı: Kanal D
  • Yayın Günü: Çarşamba
  • Yayın Saati: 20:00
  • Oyuncular: Ekin Koç, Merve Dizdar, Gülcan Arslan, Timur Acar, Hakan Kurtaş, Aytaç Şaşmaz, Elif Doğan, Selin Yağcıoğlu, Ece Dizdar, Egemen Ertürk, Merve Çağıran, Uğur Uzunel, Su Burcu Yazgı Coşkun

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS İLK BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 5 Mart 2024 Çarşamba günü yayınlanan 2. bölümünü ( ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.