Survivor Sahra diskalifiye mi oldu? Sahra neden yok? İşte detaylar...

Survivor Sahra diskalifiye mi oldu? Sahra neden yok? İşte detaylar...
TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da heyecan dorukta devam ederken, beklenmedik bir olay yaşandı. Sahra Survivor'a veda mı etti?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da heyecan dorukta devam ederken, beklenmedik bir ayrılık yaşandı. 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan 35. bölümde sunucu Murat Ceylan'ın yaptığı açıklama ile Sahra'nın Survivor'a veda ettiği duyuruldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Yarışmanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, ada konseyinde 4. eleme adayını belirledi. Konseyde yapılan oylamada Aleyna ve Gizem eşit oy alınca takım kaptanı Sema, eleme adayını seçmek için karar verdi ve Aleyna'yı belirledi. Böylelikle eleme adayları Sahra, Pınar, Aysu ve Aleyna oldu.

SAHRA NEDEN GİTTİ?

Ancak programın sunucusu Murat Ceylan'ın yaptığı açıklama, Sahra'nın beklenmedik bir şekilde yarışmadan ayrıldığını ortaya çıkardı. Ceylan, "Sahra yarışmaya veda etti. Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik." şeklinde konuştu.

Sosyal medyada Sahra'nın diskalifiye olduğu yönünde spekülasyonlar dolaşsa da programın sunucusunun yapmış olduğu bu açıklama, Sahra'nın kendi isteği ile Survivor'dan ayrıldığını gösterdi. Uzun süredir sakatlık sebebiyle yarışlara katılamayan ve ada hayatında da fazla görünmeyen Sahra'nın bu kararı, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı.

Survivor All Star'ın yeni bölümleri, yaşanan bu beklenmedik ayrılığın ardından daha da merakla beklenmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.