Survivor Hilmi Cem kimdir? Hilmi Cem İntepe kaç yaşında? Survivora kaç kez katıldı?

Survivor Hilmi Cem kimdir? Hilmi Cem İntepe kaç yaşında? Survivora kaç kez katıldı?
Hilmi Cem İntepe, Survivor All Star 2024'e katılmak üzere kırmızı takım yarışmacıları arasına dahil oldu. Daha önce üç kez bu heyecan dolu yarışmada yer alan Hilmi Cem, bu kez de rekabetin içinde olacak.

1992 doğumlu olan Hilmi Cem İntepe, hayatına Muğla'nın Menteşe ilçesinde başladı. Köklerini Güvercinlik Mahallesi'nde salan Hilmi Cem, Latin danslarına olan ilgisini genç yaşlarda keşfetti ve kısa sürede Türkiye Gençler Şampiyonu unvanını elde etti. Televizyon dünyasına ilk adımını Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasındaki etkileyici dans performansıyla attı ve adını duyurdu. 2013'te katıldığı Survivor yarışmasını zaferle tamamlayarak büyük bir başarı elde etti ve daha sonra Survivor All Star'da da boy gösterdi.

Oyunculuk kariyerine Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yavuz karakterini canlandırarak başlayan Hilmi Cem, ardından birçok dizi ve filmde rol aldı. Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi yapımlarda yer alarak yeteneğini kanıtladı. 2016-2017 yılları arasında yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizide ise Kelebek karakterine hayat verdi.

Survivor macerası sadece bir kezle sınırlı kalmayan Hilmi Cem, 2013, 2015 ve 2018 yıllarında da yarışmaya katıldı. 2013'te elde ettiği şampiyonluk unvanı, onun ne kadar yetenekli ve mücadeleci biri olduğunu gösteriyor. Bu yıl ise Survivor'a dördüncü kez katılarak heyecan dolu serüvenine devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.