Survivor All Star 2024 Birleşme Partisi Ne Zaman? Acun Açıkladı...

Survivor All Star 2024 Birleşme Partisi Ne Zaman? Acun Açıkladı...
Survivor All Star 2024'te heyecan dorukta! Finale doğru yaklaşırken yarışmacı sayısı azalıyor ve gözler birleşme partisine çevriliyor. Peki, Survivor All Star birleşme partisi ne zaman? Takımlar ne zaman karışacak? İşte merak edilen tüm detaylar!

Survivor All Star 2024'te heyecan dorukta! Yarışmanın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan birleşme partisi yaklaşıyor. Peki, Survivor All Star 2024 birleşme partisi ne zaman yapılacak? Takımlar karışacak mı?...

Birleşme Partisi Tarihi Belli Oldu!

Survivor All Star 2024'te bireysel mücadelelerin başlayacağı birleşme partisi tarihi Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 21 Nisan tarihinde yapılacak olan birleşme partisinde yarışmacılar, aylardır özlemini çektikleri lezzetli yemeklerin ve eğlenceli aktivitelerin tadını çıkaracaklar.

260-235242-1-1661ed70a0aa06.jpg

Bayramda Tüm Yarışmacılara Mesaj Hakkı!

Acun Ilıcalı, bayram haftasında iletişim ödülü yerine tüm yarışmacılara aileleriyle 3'er dakika görüntülü konuşma hakkı verileceğini açıkladı. Bu sürpriz, yarışmacıları ve izleyicileri oldukça duygulandırdı.

Takımlar Ne Zaman Karışacak?

Survivor All Star 2024'te takımların ne zaman karışacağı henüz açıklanmadı. Ancak birleşme partisinden sonra bireysel mücadelelerin başlayacağı ve takımların da karışmasının beklendiği tahmin ediliyor.

Survivor All Star 2024 Birleşme Partisi İçin Geri Sayım Başladı!

Şarkılar, danslar ve bol kahkahalarla dolu birleşme partisini izleyiciler de heyecanla bekliyor. Peki, sizin favoriniz kim? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.