Süresiz Ertelendi Ne Demek?

Süresiz Ertelendi Ne Demek?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yönelik şiddet içeren saldırısı sonrasında olağanüstü toplandı.

Başkan Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'in canice saldırıya uğradığını belirtirken, saldırının sadece Meler'e değil, Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmış bir aşağılık suç olduğunu vurguladı. Bu çirkin saldırının ardından sorumluluğu olan kulüp ve yöneticilere en ağır şekilde ceza verileceğini ifade etti. Olağanüstü toplantı sonucunda alınan bir diğer karar ise tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelenmesi oldu.

Futbol Savaş Değildir: Türk Futboluna Yapılan Zarara Dur De!

Başkan Büyükekşi, futbolun bir savaş olmadığını ve bu tür saldırıların sonucunda yaşanan trajedilere daha fazla izin verilmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Futbol maçları bir savaş değil, sonunda ölüm yok. Bütün takımlar aynı anda şampiyon olamaz. Bunu hepimizin idrak etmesi lazım. Herkesi sorumluluğa davet ediyoruz. Artık yeter. Yeter diyoruz! Hakemler de insan. Kimseye böyle vurulmaz. Türk futbolunun değerini daha fazla düşürmeyin. Dünyaya Türk futbolunu rezil etmeyelim. Yeter artık!" sözleriyle futbol camiasına seslendi.

Bu karanlık günün ardından futbolseverler, Türk futbolunun onurunu korumak ve sporun asıl ruhunu hatırlatmak adına bir araya gelme umudunu taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.