Süper Lig'in en pahalı futbolcuları belli oldu!

Süper Lig'in en pahalı futbolcuları belli oldu!
Transfermarkt'ın güncellemesiyle Süper Lig'in en değerli futbolcuları listesi yenilendi ve en pahalı futbolcular belli oldu.

İşte ligin en pahalı 10 oyuncusu ve son durum:

  1. Ferdi Kadıoğlu: 20 milyon euro Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, 20 milyon euro ile listenin zirvesinde yer alıyor.

  2. Sebastian Szymanski: 20 milyon euro Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, Kadıoğlu ile aynı değerde olup 2. sırada yer alıyor.

  3. Fred: 19 milyon euro Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, 19 milyon euro ile üçüncü sırada bulunuyor.

  4. Mauro Icardi: 18 milyon euro (-2 milyon euro) PSG'den kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelen Arjantinli golcü Mauro Icardi, 18 milyon euro ile 4. sırada yer alırken, değerinde 2 milyon euro'luk bir düşüş yaşandı.

  5. Davinson Sanchez: 17 milyon euro (+1 milyon euro) Tottenham'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez, değerinde 1 milyon euro artışla 5. sırada yer alıyor.

  6. Kerem Aktürkoğlu: 17 milyon euro Genç yetenek Kerem Aktürkoğlu, 17 milyon euro ile 6. sırada kendisine yer buldu.

  7. Al-Musrati: 16 milyon euro Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Al-Musrati, 16 milyon euro değeriyle 7. sırada bulunuyor.

  8. Lucas Torreira: 16 milyon euro Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, 16 milyon euro ile 8. sırada kendisine yer buldu.

  9. Gedson Fernandes: 16 milyon euro (-1 milyon euro) Gedson Fernandes, 16 milyon euro ile 9. sırada bulunurken, değerinde 1 milyon euro'luk bir düşüş yaşandı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.