Süper Kupa Şanlıurfa'da mı oynanacak? Kim neden "Hayırlı Olsun" dedi

Süper Kupa Şanlıurfa'da mı oynanacak? Kim neden "Hayırlı Olsun" dedi
Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının yeni yeri ve tarihi netlik kazanıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının yeni yeri ve tarihi netlik kazanıyor. Bu flaş gelişme, futbolseverleri heyecanlandırırken, Şanlıurfa'nın Süper Kupa'ya ev sahipliği yapacağı müjdesi ise büyük yankı uyandırdI.

Türk futbolunun en prestijli organizasyonlarından biri olan Süper Kupa maçının yeri ve tarihi konusunda sonunda netlik kazanıyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Mustafa Çadırcı'nın yaptığı paylaşım, şehirde büyük bir sevinç dalgası yarattı. Çadırcı'nın, "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun" ifadeleri, futbolseverleri heyecanlandırdı ve şehrin adını bir kez daha ön plana çıkardı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun TFF yetkilileriyle yaptığı görüşmeye dayanarak yaptığı açıklama ise Süper Kupa maçının 28 Nisan Pazar günü oynanacağını ve maçın Samsun ya da Şanlıurfa'da gerçekleşeceğini belirtti. Ancak, Fenerbahçe'nin bu tarihi istemediği ve maçın fikstür dezavantajına yol açacağı gerekçesiyle tercih etmediği ifade ediliyor.

Haber Global'in aktardığı bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçını 28 Nisan’da oynamak istememesi ligdeki Beşiktaş derbisi sonrasında Galatasaray’la karşılaşmanın fikstür dezavantajına yol açacağı endişesinden kaynaklanıyor.

Şanlıurfa'nın Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacak olması, şehre büyük bir coşku ve heyecan getiriyor. Bu gelişme, şehrin tanıtımı ve turizmi için büyük bir fırsat olarak görülürken, futbolseverler de heyecanla maçın başlamasını bekliyor. Süper Kupa heyecanının Şanlıurfa'ya taşınması, şehrin adını bir kez daha Türk futboluyla özdeşleştirecek ve ulusal çapta tanıtımına katkı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.