Süper Kupa Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak? 2024

Süper Kupa Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak? 2024
Süper Kupa finali biletleri ne zaman satışa çıkacak?

"Süper Kupa Finali Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyurulan yeni tarih ile birlikte, Süper Kupa finali heyecanı tekrar futbolseverleri sarıyor. Ancak, maç tarihini öğrenenlerin merak ettiği bir diğer konu ise biletlerin satışa çıkacağı tarih oldu. İşte detaylar:

TFF'nin açıklamasına göre, 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, Galatasaray A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak. Bu duyuru sonrasında gözler bilet satışının başlayacağı tarihe çevrildi.

Süper Kupa finali biletlerinin satışa çıkacağı tarih henüz net olarak belirlenmemiş olsa da, genellikle maç tarihinden birkaç hafta önce satışa sunulması beklenmektedir. Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak iptal edilen maçın biletlerinin satışa çıkışı, maç tarihinden yaklaşık 3 ay önce gerçekleşmişti. Dolayısıyla, bu önceki satış takvimine göre hareket edilirse, Süper Kupa finali biletlerinin Mart ayının ilk haftalarında satışa sunulması beklenir.

Futbol tutkunları, biletlerin satışa çıkacağı tarihi heyecanla beklerken, kulüplerin ve federasyonun resmi internet siteleri ile sosyal medya hesaplarını takip etmeleri tavsiye edilir. Bu platformlardan gelecek duyurular ile bilet satışı ile ilgili tüm detaylara ulaşmak mümkün olacaktır. Süper Kupa finali için biletlerin hızla tükenmesi beklenirken, futbolseverlerin erken davranmaları önerilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.