Son Sığınak (Greenland): Kıyametten Kaçış Mücadelesi

Son Sığınak (Greenland): Kıyametten Kaçış Mücadelesi
Son Sığınak (Greenland), 2020 yılında vizyona giren, yönetmenliğini Ric Roman Waugh'un, senaristliğini ise Chris Sparling'in üstlendiği bir aksiyon gerilim filmidir. Filmin başrollerinde Gerard Butler, Morena Baccarin, David Denman, Hope Davis, Roger Dale

Son Sığınak (Greenland), 2020 yılında vizyona giren, yönetmenliğini Ric Roman Waugh'un, senaristliğini ise Chris Sparling'in üstlendiği bir aksiyon gerilim filmidir. Filmin başrollerinde Gerard Butler, Morena Baccarin, David Denman, Hope Davis, Roger Dale Floyd, Andrew Bachelor, Merrin Dungey ve Holt McCallany yer alıyor.

Film Konusu:

Film, Dünya'ya yaklaşmakta olan ve yok edici bir güce sahip olan dev bir göktaşı tehdidiyle karşı karşıya kalan bir ailenin hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. John Garrity (Gerard Butler), karısı Allison (Morena Baccarin) ve diyabetik oğlu Nathan (Roger Dale Floyd) ile birlikte, hükümet tarafından seçilen az sayıdaki insandan biri olarak Grönland'daki gizli bir sığınağa ulaşmaya çalışırlar.

Kıyamet Saatleri:

Ancak bu yolculuk hiç de kolay olmayacaktır. Aile, kaos ve paniğe kapılmış yollarda ilerlerken, hem doğal afetlerle hem de göktaşı tehdidinin yarattığı yıkımla yüzleşmek zorundadır. Aynı zamanda, hayatta kalmak için diğer insanlarla da mücadele etmek zorunda kalırlar.

Aile Bağlarının Gücü:

Tüm bu zorluklara rağmen John ve Allison, oğulları Nathan'ı korumak için elinden geleni yaparlar. Aile arasındaki sevgi ve bağlar, bu zorlu koşullarda bile onları hayatta tutmaya yetecektir.

Son Sığınak (Greenland); nefes kesici aksiyon sahneleri, etkileyici görsel efektleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekrana bağlayan bir film. Aile, sevgi ve hayatta kalma temalarını işleyen film, izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi sunuyor.

Filmi İzlemek İçin:

Son Sığınak (Greenland) filmini 15 Nisan Pazartesi günü saat 22:30'da ATV'de izleyebilirsiniz.

Filmin Oyuncuları:

  • Gerard Butler - John Garrity
  • Morena Baccarin - Allison Garrity
  • David Denman - Ralph Vento
  • Hope Davis - Judy Vento
  • Roger Dale Floyd - Nathan Garrity
  • Andrew Bachelor - Colin
  • Merrin Dungey - Major Breen
  • Holt McCallany - Tom

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.