Son 1 Yılda Sadece 1 Salatalık Yedi! Yemekten Korkuyor

Son 1 Yılda Sadece 1 Salatalık Yedi! Yemekten Korkuyor
Macy Williams: Yemekten Ödü Kopuyor! Macy Williams, Arfid hastalığıyla mücadele eden genç bir kız. Son bir yılda yalnızca 1 salatalık yiyebildiğini açıklayan Williams'ın hikayesi, dikkatleri üzerine çekiyor.

Arfid: Nadir Bir Hastalık Arfid, belirli yiyeceklere karşı fobi oluşturan nadir bir hastalıktır. Williams, 17 yaşına kadar sadece salatalık, yulaf lapası ve bitki bazlı muhallebi tüketiyordu.

Zorlu Mücadele ve Tüple Beslenme Son bir yıldır tüple beslenen Williams, geçen yazdan beri tamamen bu yöntemle hayatını sürdürüyor. Ancak artık salatalığı bile yiyemiyor ve hastanede tedavi görüyor.

Aile Destek ve Umutsuz Bekleyiş Williams'ın yaşadığı zorluklara rağmen, annesi Terri ve kız kardeşi Gabby'nin destekleriyle yaşama tutunmaya çalışıyor. Terri, kızının bir gün iyileşeceği umudunu taşıyor.

Macy'nin Sesini Duyuran Blog Arfid hastalığından etkilenen diğer kişilere yardım ve tavsiye sunan bir blog yazan Macy Williams, tedavi programlarının geliştirilmesini ve kullanıma sunulmasını umuyor.

Anne Terri'nin Duyguları Williams'ın annesi Terri, kızının hastalığının bebeklikten başladığına inanıyor. Bu süreçte yaşadıkları, ailenin dayanışmasını ve umutlarını artırıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.