Şok Olay! Öz oğlu ile karısı birlikte kaçtı

Şok Olay! Öz oğlu ile karısı birlikte kaçtı
Tüm Türkiye’yi şaşkına çeviren ve bu kadarına da pes dedirten olayın işlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında büyük bir yüzleşme yaşandı. Öz oğlu ile karısı yasak aşk yaşayan ve birlikte evden kaçan Umut Bey, çılgına döndü.

19 yaşındaki öz oğlu ile karısı birlikte kaçan Umut Bey, uğradığı büyük ihanet sonrasında Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna çıktı. Canlı yayında yaşadıklarını anlatan ve herkesi şokta bırakan Umut Bey, bugünkü canlı yayında hem oğlu hem de eşi ile yüzleşti. Canlı yayında kocasıyla yüzleşen Tuğçe, yaptıklarının arkasında dururken hem öz oğlu hem de eşi tarafından ihanete uğrayan Umut Bey ise öfkeden çılgına dönerek beddualar savurdu. Canlı yayında konuşulanlar başta sunucu Müge Anlı olmak üzere ekran başındaki izleyiciyi şoke etti.

BÜYÜTTÜĞÜ ÜVEY OĞLUYLA BERABER KAÇTI

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen konu izleyenleri şoke etti. Öz oğlunun eşi ile yaska aşk yaşadığını ve ikilinin birlikte evden kaçtığını iddia eden Umut Bey, canlı yayında anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirmişti. İddiaların odağındaki 19 yaşındaki Mustafa ve 29 yaşındaki Tuğçe bugün canlı yayında Umut ile yüzleşti. Öz oğlu ve eşi tarafından ihanete uğrayan Umut, 8 yaşındaki kızını geri alabilmek için yardım isterken Tuğçe’nin açıklamaları ise herkese bir şok daha yaşattı.

‘ALLAH SENİN BELANI VERSİN’

Müge Anlı’nın sorular yönelttiği Tuğçe, ‘Sen aynı evde iki tane adamla zorlanmadın mı?’ sorusuna verdiği yanıtla pes dedirtti. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Tuğçe, ‘Ben Umut’un başına bir iş getirmek isteseydim onu zaten şikayet ederdim. Bizim böyle bir amacımız yok. Ben kocamın ne yapacağını kestiremiyorum. Ben kızımı kaçırmadım. Onu istediğiniz pedagogla görüştürebilirsiniz. 2 yıldır eve parayı getiren kişi Umut değil Mustafa. 2 yıldır evi Mustafa geçindiriyor.’ dedi. Canlı yayındaki açıklamalar üzerine çılgına dönen Umut ise ‘Allah senin belanı versin. Ben 9 ay boyunca iki tane şeytanla beraber yaşamışım. Sende biraz ar, namus, şeref olsa o ar damarın patlamamış olsa buraya çıkıp bana iftira atmazsın. Kendini de savunamazsın. Size yaptıklarım haram zıkkım olsun.’ dedi.

muge-anli-canli-yayininda-buyuk-yuzlesme-oz-oglu-ile-karisi-birlikte-kacti-001.jpg

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Öz babasına ihanet eden Mustafa ise canlı yayında ‘Ben kendi ayakları üzerinde duran biriyim. Tuğçe, kızıyla devlet korumasına gitmek isterse saygı duyarım. Böyle bir şeyi babama yaptığım için pişmanım, üzgünüm. Tuğçe’yi seviyorum. Birlikte olmak için başka çaremiz yoktu. Fikrim değişmedi.’ diyerek şaşkınlık yarattı. Öte yandan yayını ihbar kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise Umut ve Tuğçe’nin evliliğinden dünyaya gelen ve kaçan anne ve abisinin yanında kalan 8 yaşındaki çocuğu koruma altına aldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.