Sinemalarda bu hafta: İşte vizyona girecek Filmler

Sinemalarda bu hafta: İşte vizyona girecek Filmler
Sinemaseverler için heyecan verici bir hafta daha başlıyor! İşte bu hafta sinemalarda izleyebileceğiniz yeni filmler...

"İç Savaş"

Alex Garland'ın yönettiği ve başrollerini Kirsten Dunst, Cailee Spaeny ve Wagner Moura'nın paylaştığı "İç Savaş", Amerika Birleşik Devletleri'nin 19 eyaletinin birlikten ayrılması sonrası çöküşün eşiğine gelmesini konu ediniyor. İç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikayesi, aksiyon severleri sinemaya çekmeye aday.

"Arap Kadri"

Emre Kavuk'un yönettiği "Arap Kadri", Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı gibi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiriyor. Ünlü mizah dergisi Gırgır'ın karikatüristlerinden Tekin Aral'ın yarattığı Arap Kadri ve Tarzan karakterlerinin maceraları, yerli komedi tutkunları için kaçırılmayacak bir film.

"Aşk Filmi"

Deniz Denizciler'in yazıp yönettiği "Aşk Filmi", genç bir kadının film çekimi için gittiği görüşmelerde yaşadığı olayları konu ediniyor. Cemre Baysel, İlhan Şen, Onur Büyüktopçu ve Erkan Petekkaya gibi isimlerin yer aldığı film, duygusal bir hikaye sunuyor.

"Kimsesiz"

Rıdvan Ahmet'in yönettiği "Kimsesiz", İstanbul'a şarkıcı olmak için gelen bir adamın hayatını ve karşılaştığı zorlukları anlatıyor. Şehnaz Dilan, Nezir Yıldırım ve Recep Bülbülses'in performanslarıyla dikkat çeken bir dram ve komedi filmi.

"Bulanık"

Aykut Taşkın'ın yönettiği "Bulanık", paralel evrenler arasında yaşayan genç bir kadının hikayesini ele alıyor. Pelin Sönmez ve Gökhan Tevek'in başrollerini paylaştığı film, fantastik ve duygusal bir atmosfer sunuyor.

Diğer Filmler:

"Çılgın Yolculuk"

"Dali'yi Beklerken"

"Tutsak Abigail" (Korku)

"Nüfer" (Yerli Korku)

"Meraklı Kedinin 10 Yaşamı" (Animasyon)

"Robot Düşleri" (Animasyon)

"Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba-To the Hashira Training" (Anime)

Bu hafta sinemada birbirinden farklı türlerde ve ilginç konuları ele alan filmler sizleri bekliyor. Sinema keyfinizi yaşamak için vizyondaki filmleri kaçırmayın!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.