Şifresiz Selçuk Sports İnat TV Kasımpaşa - Galatasaray maçı (beIN Sports 1) Canlı ve Şifresiz İzle Traftarium24

Şifresiz Selçuk Sports İnat TV Kasımpaşa - Galatasaray maçı  (beIN Sports 1) Canlı ve Şifresiz İzle Traftarium24
Şifresiz Selçuk Sports İnat TV Kasımpaşa - Galatasaray maçı (beIN Sports 1) Canlı ve Şifresiz İzle Traftarium24

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerine bir yenisi ekleniyor. Galatasaray, liderlik yolunda önemli bir adım atmak için Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Bu karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte maç detayları ve takımların son durumu...

Galatasaray'ın Hedefi: Üç Puana Ulaşmak

Galatasaray, bu sezon ligin en az gol yiyen takımı olmanın yanı sıra üst üste kazandığı maçlarla dikkat çekiyor. Kasımpaşa deplasmanından üç puanla ayrılarak liderlik yolunda önemli bir adım atmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, savunma hattıyla güven veriyor ve rakiplerine zor anlar yaşatıyor.

Kasımpaşa - Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele, bugün Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda gerçekleşecek. Maçın başlangıç saati 16.00 olarak belirlenirken, futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı beIN SPORTS 1 kanalından takip edebilecekler.

Galatasaray'ın Muhtemel 11'i

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa karşısında sahaya şu kadro ile çıkması bekleniyor: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi. Bu kadro ile Galatasaray, üç puan mücadelesi verecek.

Sarı-Kırmızılıların Son Durumu

Galatasaray, son 17 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Okan Buruk'un önderliğindeki takım, ligin zirvesine oynarken son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Özellikle defansif istikrarıyla öne çıkan Galatasaray, Kasımpaşa karşısında da aynı kararlılıkla mücadele edecek.

Kasımpaşa'nın Hedefi ve Performansı

Ev sahibi Kasımpaşa, bu sezon ligde istikrarlı bir performans sergileyerek dikkat çekiyor. Son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla üst sıralara tırmanan Kasımpaşa, Galatasaray karşısında da etkili bir oyun sergilemeye çalışacak.

Galatasaray'ın Liderlik Yolundaki İddiası

Galatasaray, bu sezon ligin zirvesine oynayan takımlar arasında yer alıyor. Geride kalan 29 haftada sadece bir mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, liderlik yolundaki iddialarını sürdürmek için Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle ayrılarak puanını artırmayı hedefliyor.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.