Sevilen isim Hayati İnanç Ağrı’ya geliyor!

Sevilen isim Hayati İnanç Ağrı’ya geliyor!
Ezbere bildiği 7000 beyit ile Divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olan Hayati İnanç, 17 Şubat Pazartesi günü Ağrı ve Eleşkirt’te söyleşi yapacak.

Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP)’un davetiyle Ağrı’ya gelecek olan İnanç, Eleşkirt ilçesinde öğretmenlerle bir araya geldikten sonra Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Konferans Salonunda Ağrılılar ile buluşacak.

PROGRAM HALKA AÇIK OLACAK

Programın halka açık olduğunu söyleyen Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın, “Platform seçimlerimiz öncesinde üniversiteli öğrenci kardeşlerimiz bizleri ziyaret ederek Hayati İnanç hocamızı Ağrı’ya davet etmemizi istemişti. Bizde gerek Üniversiteli kardeşlerimizin, gerekse Ağrı’da bir çok kesimin ilgiyle takip ettiği bir şahsiyeti ilimize getirerek dinleyicisi ile buluşturmak bizim için önemliydi. Bu programda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Abdulhalik Karabulut’un desteğini aldık. 17 Şubat Pazartesi günü saat 16:00’da Üniversitemizin işbirliği ile birlikte gerçekleştireceğimiz bu söyleşi programına tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.