Seçim Günü AVM’ler Açık Mı? 31 Mart Pazar Seçim Günü Dükkanlar Açık Mı?

Seçim Günü AVM’ler Açık Mı? 31 Mart Pazar Seçim Günü Dükkanlar Açık Mı?
Seçim Günü AVM’ler Açık Mı? 31 Mart Pazar Seçim Günü Dükkanlar Açık Mı?

31 Mart AVM Çalışma Saatleri 2024: Seçim Günü AVM’ler Açık Mı? 31 Mart Pazar Seçim Günü Dükkanlar Açık Mı?

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri günü yaklaştıkça, vatandaşlar seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri ve dükkanların açık olup olmadığını merak etmeye başladılar. İşte seçim günü AVM’lerin durumu ve çalışma saatleriyle ilgili detaylar...

Seçim Günü AVM’ler Açık Mı, Kapalı Mı?

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında kahvehane, kıraathane ve internet kafe gibi eğlence mekanları kapalı olacak. Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği seçim yasakları çerçevesinde, umumi eğlence yerlerinin kapanacağı için AVM’ler de kapalı olacak. Ancak, yalnızca yemek servisi sunan lokantaların açık olacağı belirtiliyor. Diğer yandan, zincir marketlerden A101, ŞOK, BİM, Carrefour, Migros gibi marketler normal çalışma saatlerinde hizmet vermeye devam edeceklerdir.

31 Mart Pazar Günü Seçim Yasakları

31 Mart Pazar günü başlayacak olan seçim yasakları, sabah saat 06.00’da yürürlüğe girecek ve 1 Nisan Pazar gününü bağlayan gece yarısı saat 00.00’a kadar devam edecek. Bu süre zarfında oy verme günü boyunca alkol satışı yapılmayacak ve bütün eğlence mekanları oy verme süresince kapalı olacaktır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.