Sandık Kokusu 15. Bölüm Full İzle: Atilla'nın Sahte Evliliği Karsu'yu Şok Ediyor!

Sandık Kokusu 15. Bölüm Full İzle: Atilla'nın Sahte Evliliği Karsu'yu Şok Ediyor!
Sandık Kokusu'nun 15. bölümünde Atilla'nın sahte evliliği Karsu'yu şoke ediyor. Atilla, Lale ile olan ilişkisini nasıl sürdürecek? Karsu, yeni bir hayata başlamak için ne yapacak? Hasan'ın dönüşü ve Filiz'in geçmişiyle yüzleşmesi neler getirecek?

Sandık Kokusu'nun heyecanı ve romantizmi 15. bölümde de devam ediyor! 20 Mart Çarşamba günü Show TV'de yayınlanan son bölümde, Atilla'nın sahte evliliği Karsu'yu şoke ediyor. Peki bu bölümde neler yaşandı?

Atilla'nın Sahte Evliliği

Atilla'nın Lale ile evlendiğini gören Karsu ve diğer aile üyeleri şoke olur. İkinci kez aldatıldığını düşünen Karsu, Atilla'nın iki kadını aynı anda idare ettiğini düşünmeye başlar. Atilla, Lale'nin tehlikeli biri olduğunu anlasa da bu sahte evliliği sürdürebilecek mi?

Karsu'nun Yeni Hayatı

Irmak, Karsu'yu yeni birileriyle tanıştırmaya çalışır. Bu çabalar Karsu'da tepki uyandırır. Karsu, eski hayatını geride bırakmaya ve yeni bir sayfa açmaya hazır mı?

Hasan'ın Dönüşü

Hasan, davası çözüldükten sonra kimseye haber vermeden hapisten çıkar. Karsu'yu merak eden Hasan, Cennet Sitesi'ne gider. Orada Filiz ile karşılaşan Hasan'ın kafası karışır ve hayatında ilk defa azarlanır.

Filiz'in Geçmişi

Irmak'ın doktor randevusu için eski raporlarına ihtiyacı vardır. Riskli hamilelik süreci nedeniyle raporları alamayan Irmak, Adnan'ın evde olmamasından dolayı Filiz'i gönderir. Filiz, eve girdiğinde geçmişiyle yüzleşir ve karşılaştığı durum onu şoke eder.

Sandık Kokusu 15. Bölüm İzle

Sandık Kokusu'nun 15. bölümünü full izle linki: [geçersiz URL kaldırıldı]

Sandık Kokusu Hakkında

  • Tür: Dram, Aile
  • Yayın Kanalı: Show TV
  • Yayın Günü: Çarşamba
  • Yayın Saati: 20:00
  • Oyuncular: Ece Uslu, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Gürbüz, Hakan Karsak, Nazan Kesal, Elif Doğan, Elif Çakır, Gizem Güneş, Melis Birkan, Selin Yağcıoğlu, Ece Dizdar, Egemen Ertürk, Merve Çağıran, Uğur Uzunel, Su Burcu Yazgı Coşkun

SANDIK KOKUSU DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜM İZLE

Sandık Kokusu dizisinin Show TV'de 13 Mart 2024 Çarşamba günü yayınlanan 14. bölümünü ( on üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SANDIK KOKUSU 15. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.