Samsung Galaxy A Serisi Hepsiburada'da Özel Fırsatlarla!

Samsung Galaxy A Serisi Hepsiburada'da Özel Fırsatlarla!
Samsung'un popüler Galaxy A serisi, Hepsiburada'da özel bir kampanya ile karşınızda. Galaxy A35 ve Galaxy A55 ön siparişle satışa sunuldu ve peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla alıcıları bekliyor.

Bu yeni modellerin tasarımları ve özellikleriyle dikkat çekici detaylar sunuyor. Özellikle Galaxy A55, metal çerçeveyle gelen ilk telefon olma özelliğini taşıyor ve premium bir his sağlayan cam kapaklarla tasarlanmış.

Galaxy A55: İnceleme ve Özellikler

Kamera Özellikleri: Galaxy A55, özellikle içerik üreticileri için uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor. Geliştirilmiş Nightography özelliği ile karanlık ortamlarda etkileyici çekimler yapabilen telefon, 50 MP kamerasıyla yüksek performans vaat ediyor.

Video Çekim Özellikleri

Ayrıca, Gece Portre Modu ve 12 bit HDR Videography özellikleriyle videolara keskin detaylar ve netlik katıyor. Optik görüntü sabitleme ve Video Dijital Görüntü Sabitleme teknolojileri, hareketli çekimlerde stabilite sağlıyor.

Galaxy A35: Detaylı İnceleme ve Özellikler

Kamera ve Performans: Galaxy A35, A55'in öne çıkan özelliklerini taşıyor. Nightography özelliği, optik görüntü sabitleme ve yüksek performanslı 5G desteği ile dikkat çekiyor.

Depolama ve Güvenlik: Aynı zamanda genişletilebilir depolama kapasitesi, hızlı şarj desteği, güçlü Knox Vault koruması ve uzun süreli güncelleme desteği gibi özelliklerle kullanıcılarına güvenli ve performanslı bir deneyim sunuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.