Salah Dünya Kupası'nda

Salah Dünya Kupası'nda
İngiltere'nin en önemli futbolcularından olan ve Mısır Milli Takımının bel kemiğinin oluşturan Muhammed Salah kupada ülkesinin forması ile ter dökecek.

İkinci Dünya Savaşı hariç 1930 yılından beri organize edilen ve bu yıl 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya'da 21.'si düzenlenecek olan Dünya Kupası'na İngiltere Premier lig oyuncuları damga vuracak. Tam 107 futbolcuyla temsil edilecek Premier Lig'in Dünya Kupası'nda boy gösterecek en değerli futbolcuları olarak ise 150'şer milyon Euro ile özellikle bu sezon Liverpool formasıyla yıldızı parlayan Muhammed Salah, Tottenham'dan Harry Kane ve Manchester City'nin başarılı futbolcusu Kevin De Bruyne dikkat çekiyor.
Söz konusu oyuncuları 110 milyon Euro ile Chelsea'nin Belçikalı futbolcusu Edin Hazard takip ederken, Tottenham'ın genç orta sahası Del Alli 100, Pogba, Lukaku ve Sterling de 90 milyon Euro piyasa değerine sahip.

Leicester City'nin 31 yaşındaki Tunuslu stoperi Yohan Benalouane ve Chelsea'nin 36 yaşındaki Arjantinli kalecisi Willy Caballero ise 1'er milyon Euro ile en düşük piyasa değeri olan futbolcular olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.