Sağlık Bakanlığı Kura Sonuçları Neden Açılmıyor? 2024

Sağlık Bakanlığı Kura Sonuçları Neden Açılmıyor? 2024
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir? (2024 Sağlık Bakanlığı kura sonucu ve 3-4 Nisan işçi alımı asıl - yedek isim listesi)
  1. Kura Çekimleri Tamamlandı: 8 Bin İşçi Alımı Süreci Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 8 bin işçi alımı için kura çekimleri tamamlandı. Taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilecek olan işçiler için yapılan kura çekimleri 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.

  2. Hangi İllerde Kura Çekildi? Kura çekimleri, çeşitli illerde yapıldı. Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir gibi illerde kura çekimi gerçekleştirildi.

  3. Kura Sonuçları Nereden Öğrenilebilir? Kura sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenilebilir. Ayrıca, Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekimleri sonrasında saat 20:00'den sonra kura sonuçları da ilan edilecek.

  4. İl ve Mesleklere Göre Yerleştirme Nasıl Yapılacak? İşe alınacak sürekli işçiler, İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından noter kurası ile belirlenecek. Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacak.

  5. İşçi Alımı Sürecinin Detayları İşe alınacak sürekli işçiler, İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından noter kurası ile belirlenecek. Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve kura sonuçları aynı gün saat 20:00'den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum