Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman?
Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 8 bin işçi alımı kura çekimi tarihleri belirlendi.

Başvuruların tamamlanmasının ardından, kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. İşte, 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ile ilgili detaylar:

Sağlık Bakanlığı için yapılacak olan 8 bin işçi alımı kura çekimi, başvuruların sona ermesinin ardından planlandı. Bu ay içerisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi ile belirlenen kadrolara alımlar yapılacak.

Kura çekiminin 18-19 Mart tarihlerinde Ankara'da toplu olarak gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bu çekimde, başvuruları tamamlayan adaylar arasından noter huzurunda şeffaf bir şekilde asıl ve yedek adaylar belirlenecek. Öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından yapılacak olan bu kura çekimi, işe alınacak sürekli işçilerin belirlenmesinde kritik bir adım olacak.

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, kurada yer alsalar dahi yerleştirme işlemlerinin geçerli olacağını unutmamalıdır. Kura çekimi sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi, adayların eşit fırsatlara sahip olmasını sağlayacak önemli bir adımdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum