Sadakataşı’ndan Ağrı’da kurban organizasyonu

Sadakataşı’ndan Ağrı’da kurban organizasyonu
Sadakataşı Derneği ‘‘İyilikte Hisseniz Olsun’’ çağrısıyla başlatmış olduğu Kurban çalışmaları kapsamında Türkiye ile birlikte 32 ülkede 17 bin 850 hissenin kesim ve dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Sadakataşı Derneği, yurt içi kurban organizasyonunda, Ağrı ile birlikte 10 ilde toplam 800 hissenin kesim ve dağıtımını gerçekleştirdi. Bayramın ikinci gününden itibaren Ağrı’da bulunan Sadakataşı Derneği kurban ekipleri 75 hissenin kesimlerini yaparak Ağrı merkez ve civar ilçelerde dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Sadakataşı Derneği, Türkiye’nin 10 ilinde sürdürdüğü Kurban organizasyonu kapsamında 800 hissenin kesimini gerçekleştirerek yaklaşık 35 binden fazla kişiye kurban eti ulaştırdı.

Ağrı’da gerçekleşen dağıtımlar sonrası bilgi veren Sadakataşı Derneği gönüllüsü Emre Ermiş, bu Kurban Bayramı’nda yoksul, ihtiyaç sahibi ve mültecilere yardım ulaştırdıklarını söyledi. Ermiş sözlerinin devamında, ‘‘Bu Kurban organizasyonunda 32 ülkeye yardım ulaştırıyoruz. Türkiye’de ise dernek olarak toplamda 800 hissenin kesimini gerçekleştirdik dedi.

Sadakataşı Derneği Ağrı gönüllüsü Yüksel Aslan ise, “Hayır yarışında ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan bağışçılarımızdan ve tüm hayır sahiplerinden Allah razı olsun. Ağrı’da ki Kurban kesimi organizasyonumuzda bizlere destek olan başta Ağrı Belediye Başkanımız Savcı Sayan'a, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Tunç'a, kesim ve parçalamada bizlere yardımcı olan Ağrı Belediye’si mezbahana personeline çok teşekkür ediyoruz.

Sadakataşı Derneği, başta Türkiye olmak üzere 32 ülkede sürdürdüğü Kurban çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerinin sofralarını bereketlendirmek ve bayram sevincini paylaşmak üzere 17 bin 850 hissenin kesimini gerçekleştirdi. Dernek bu bayramda 120 binden fazla aileye yardım ulaştırdı.

654cfafb-a0bb-4e24-b69c-c32e72131721.jpg6ef80a2d-71c7-4087-8748-c256d08f724b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.