Reyting sonuçları açıklandı mı? 14 Nisan reyting sonuçları!

Reyting sonuçları açıklandı mı? 14 Nisan reyting sonuçları!
Televizyon izleyicileri tarafından merakla takip edilen reyting sonuçları açıklandı. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerinin ilk sıralarda yer aldıkları reytinglerde 15 Nisan'ın izlenenleri belli oldu. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 14 Nisan Pazar sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? 14 Nisan reyting sonuçları! ATV, Kanal D, NOW TV, Show TV, Star TV, TV8 reyting sonuçları...

14 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

14 Nisan Pazar günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklanmadı.

REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU?

Total'de 1.sırada "GALATASARAY-FENERBAHCE TURKCELL SUPER KUPA KARSILASMASI", 2. sırada "SURVIVOR ALL STAR", 3.sırada "TEŞKİLAT" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "GALATASARAY-FENERBAHCE TURKCELL SUPER KUPA KARSILASMASI'', 2.sırada "SURVIVOR ALL STAR" özet, 3.sırada "GULBIN TOSUN ILE NOW ANA HABER HAFTA SONU" yer aldı.

ABC1'de 1. sırada "GALATASARAY-FENERBAHCE TURKCELL SUPER KUPA KARSILASMASI'', 2. sırada "SURVIVOR ALL STAR", 3. sırada ''TEŞKİLAT'' yer aldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.